Guus Offerhaus verlaat Quick Boys voor Telstar

Over enkele weken zal Guus Offerhaus afscheid nemen van sportpark Nieuw Zuid. De verdediger annex middenvelder, die over een doorlopend contract beschikt, maakt de overstap naar het betaalde voetbal en zal komend seizoen met Telstar in de Keuken Kampioen Divisie te bewonderen zijn.

De 23-jarige Noord-Hollander kwam vorig seizoen over van competitiegenoot Koninklijke HFC en speelde zich bij Quick Boys meteen in de basis. Offerhaus miste geen enkel competitieduel van de blauw-witten. De inwoner van Midwoud voelde zich als een vis in het water op Nieuw Zuid en liet zijn verbintenis in september van het vorige jaar openbreken en verlengen. Niettemin bleef Offerhaus de ambitie koesteren om een doorstart te maken in het profvoetbal. Afgelopen week hakte de rechtspoot de knoop door en liet hij de Technische Commissie weten te kiezen voor een overstap naar Telstar.

De clubleiding betreurt de beslissing van Guus Offerhaus, maar wenst hem uiteraard heel veel succes toe bij zijn terugkeer in het betaalde voetbal.