Inschrijving Familiedagen darts- en voetbaltoernooi

Gooi jij ook niet onverdienstelijk een pijltje (raak of mis maakt niet uit), of denk je dat zelf kan voetballen als de GOAT, beter dan Messi en Ronaldo? Schrijf je dan nu in voor het Familiedagen dart- en voetbaltoernooi tijdens de familiedagen (vrijdag 31 mei/1 juni). Net als vorig jaar zal het toernooi op vrijdagavond starten, in dit bericht krijgen jullie meer informatie over de inschrijving en het verloop van het toernooi.

Last Years GOATS

Voetbaltoernooi informatie (VOL- er kan niet meer worden ingeschreven)

Vrijdagavond komen de senioren en de veteranen in actie, waarbij de leeftijdsgrens voor de veteranen dit jaar is verlaagd naar 30+. Vorig jaar bleek het voor de 35+ groep te zwaar om twee dagen op zeeniveau te voetballen. Door de leeftijdsgrens te verlagen, hopen we dat de jongere aanwas ervoor zorgt dat het beter vol te houden is en dat het niveau wellicht zelfs boven zeeniveau uitgroeit. Hoewel dit misschien een paar klimaatgekkies kan triggeren, is dat een zorg voor volgend jaar. De 7×7-wedstrijden worden gespeeld op een half veld.

Op vrijdagavond begint de eerste wedstrijd om 18:00 uur, en de laatste wedstrijden op vrijdag beginnen om 20:30 uur. Om iedereen op krachten te laten komen na de inspanning op het veld, is er op het terras heerlijk barbecuevlees verkrijgbaar. Uiteraard staan de drankjes ook lekker koud, dit alles onder de klanken van een goede liveband. Op zaterdag wordt het toernooi rond 12:30 uur hervat en eindigt het rond 16:00 uur.

Het juniorentoernooi is hier niet bij inbegrepen. De junioren krijgen via hun teambegeleiders, via WhatsApp, informatie over hun eigen toernooi. De jeugd hoeft uiteraard geen inschrijfgeld te betalen.

Inschrijving voetbaltoernooi (VOL- er kan niet meer worden ingeschreven)

De inschrijfkosten van het voetbaltoernooi bedragen €20,- per team, om je in te schrijven voor het voetbaltoernooi kun je een mail sturen (t/m zondag 26 mei) met het aantal spelers en je teamnaam naar:  V.vanderplas@hotmail.com

Betalingen moeten voor aanvang van het toernooi voldaan zijn!

Dartstoernooi informatie

Op vrijdagavond 31 mei zal ook het dartstoernooi worden afgewerkt. Dit jaar gaan we op zoek of wij in ons visserdorps onze eigen “Aubergenius” in de gelederen hebben. Uiteraard geven we die dan een passende vissersnaam dopen als Sardinius of Langustinius.
Ook zo benieuwd wie deze titel gaat pakken? Vrijdagavond zal de finale ook worden gespeeld, dus stap even het clubuis binnen om de deelnemers aan te moedigen.

Inschrijving dartstoernooi

Aan het dartstoernooi zijn geen kosten verbonden, wel moet er op voorhand worden ingeschreven, dit kan t/m zondag 26 mei. Stuur hiervoor een email met je naam en je leeftijd (om de poules enigszins eerlijk in te delen) naar:  V.vanderplas@hotmail.com