Opening Familiedagen 2024; Kindermiddag

Hebben jullie, net als wij, ook zo’n zin in de Familiedagen? Wij hopen van wel, en dat kan bijna niet anders met het programma dat tot nu toe al bekend is gemaakt. Ook de jeugd willen we graag meenemen in dit enthousiasme. Omdat de jeugd de toekomst heeft, mogen zij ook dit jaar weer de Familiedagen openen. Dit gebeurt op woensdag 29 mei van 14:00 tot 18:00 uur. De grootste stormbaan van Nederland zal dan neerstrijken op Nieuw Zuid en voor het eerst in Nederland in gebruik worden genomen door onze jongste deelnemers.

De kids van de landenteams t/m de J/MO11 krijgen woensdagmiddag 29 mei vanaf 14:00, onder begeleiding van hun trainers/begeleiders, de mogelijkheid om als eerste kinderen in Nederland de grootste stormbaan van Nederland te bestormen.

De GIANT ULTRA EXTREME STORMBAAN heeft een totale lengte van meer dan 141 meter en beschikt over veel obstakels. Hoe begin je een lange stormbaan? Met een vrije val! Deze stormbaan start precies zo, namelijk met een basejump / vrije val. Daarna volgen vele klimhellingen en obstakels. Naast zijn indrukwekkende lengte van meer dan 141 meter is de stormbaan ook ongeveer 20 meter breed.

Wij zijn als sportclub natuurlijk competitief ingesteld, dus ligt er voor het team dat het parcours het snelste aflegt ook nog een mooie prijs klaar.

Vanaf 15:00 uur is de jeugd uitgenodigd om een groot feest te vieren tijdens de Quick Boys schuimparty. Een DJ zal gezellige muziek draaien om de kids aan het dansen te krijgen, terwijl het schuimkanon flinke schuimwolken over hen uitspuwt (dus douchen is ‘s avonds niet nodig). Ondertussen worden de bonnetjes voor de patat uitgedeeld, zodat ze niet hongerig hoeven te worden.

Om 16:15 uur worden de kids, die op dat tijdstip niet ingepland staan voor de stormbaan, opgeroepen om deel te nemen aan de officiële openingsceremonie met het afleggen van de Familiedagen-eed, het hijsen van de vlag en het zingen van het clublied.
Na de opening kunnen de kids weer verder feesten tijdens de schuimparty welke rond 18:00 afgelopen zal zijn. 

Om de middag zo gestructureerd en gezellig mogelijk te laten verlopen (iedereen wil tenslotte
een keer over de stormbaan), willen we jullie vragen om jullie aan de volgende zaken te
houden:

 • De middag is op woensdag 29 mei en duurt van 14:00 – 18:00 (MINIMAAL ½ UUR VOOR JE STARTTIJD AANWEZIG OP NIEUW ZUID)
 • Trainers/begeleiders halen jullie de bonnetjes voor de patat zelf even af bij de koffiecorner in het clubhuis anders hebben de kids niets te eten!
 • Schoenen uit op de stormbaan en sportieve kleding (QB tenue) is aan te raden
 • Jullie trainer/begeleider gaat mee de baan op en moet als laatste eindigen voor jullie
  veiligheid, luister dus goed naar hem/haar.
 • Willen jullie je ouders vragen om mee te komen en vanaf de zijkant een oogje in het
  zeil te houden en te helpen waar mogelijk
 • Kom op tijd; minimaal ½ uur voor je starttijd aanwezig op Nieuw Zuid (5 minuten voor starttijd aanwezig bij de baan) en houd je aan de aanwijzingen en het bijgevoegde startschema. Dit is ook belangrijk voor jullie eindtijd (ouders houden jullie ook een oogje in het zeil?)
 • Maak plezier met elkaar
 • STARTSCHEMA