Henk doet het weer voor KiKa

Een jaar geleden liep Quick Boys-lid en vrijwilliger Henk Haasnoot samen met Robert Jan Kuijt en Andre van der Oever de halve marathon van Texel om geld in te zamelen voor KiKa. De gesprekken met vrijwilligers van KiKa en de organisatie van de halve van Texel, waren zo indrukwekkend dat het trio nog meer werd gegrepen door deze verhalen en zo besloten ze dat het niet bij één inzamelingsactie kon blijven.

Zo zijn de drie inmiddels vrijwilliger geworden bij de halve marathon van Texel en hebben ze besloten om door te trainen voor een hele marathon. Dit doel wordt 5 november 2023 werkelijkheid en wel in New York. Volg hier alle verrichtingen op hun Facebook pagina.

Ook deze keer hebben ze besloten om hier weer het goede doel aan te verbinden en gaan zo voor KiKa zoveel mogelijk geld ophalen, wat besteed wordt aan het wetenschappelijk onderzoek naar genezing van kinderkanker,  de verbetering van de kwaliteiten van behandelingen en het verminderen van de bijwerkingen na de behandelingen.

KERSTSTOL ACTIE

Geld ophalen doen ze op verschillende manieren maar na het daverende succes van vorig jaar, kon dit jaar de kerststol actie natuurlijk niet uitblijven. Daarom kunt u tot 2 december a.s. weer een kerststol van 1 kilogram bestellen. De kosten voor deze stol zijn  €10,-.
De helft van dit bedrag gaat rechtstreeks naar KiKa. De stollen zullen in de dagen na 9 december, in een luxe verpakking, bij u thuis bezorgt worden.   

     

Loterij

Medio december wordt er een loterij gehouden waarbij 75 mooie prijzen te winnen zijn die beschikbaar zijn gesteld door een keur aan ondernemers uit de regio. De prijzen lopen uiteen van cadeaubonnen voor restaurants tot aan kaartjes voor voetbalwedstrijden. De volledige prijzenlijst wordt binnenkort gepresenteerd op de website www.kikaloterijkatwijk.nl
Schaf uw loten voor maar  €5,- aan en maak kans op mooie prijzen en steun het goede doel.

 

Statiegeld donatie

In verschillende winkels en supermarkten staan naast de fles inzamelpunten zogenaamde statiegeldbussen. In deze bussen kan je je statiegeld bon doneren en de desbetreffende winkel zorgt dat het geld bij Henk en zijn team terecht komt.


Ook Quick Boys doet mee aan deze actie, in het clubhuis staan 3 inleverpunten voor plastic fris- en sportdrank flessen. Alle flessen die hierin gedeponeerd worden bevatten statiegeld en dat statiegeld komt volledig ten goede aan Henk en zijn team.

Verder zijn er ook nog drie andere mogelijkheden waar een tegenprestatie tegenover staat:

Uw bedrijfslogo op het wedstrijd shirt (€250,=)
Uw naam achter op het wedstrijd shirt (€75,-)
Sint en Piet inhuren voor een half uur (€50,-)

Steun Henk en zijn vrienden maar bovenal steun KiKa want onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte blijft nog steeds meer dan nodig.