IJsselmeervogels – Quick Boys op groot scherm

Op last van de burgemeester van Bunschoten-Spakenburg zijn er helaas geen bezoekende supporters welkom bij de wedstrijd. Quick Boys T.V. is wel aanwezig op De Westmaat en zal ook deze laatste uitwedstrijd van het seizoen live uitzenden.
Uiteraard wordt de wedstrijd rechtstreeks uitgezonden in het clubhuis op Nieuw Zuid en vanwege het verwachte “terras weer” zal er ook een groot scherm op het kantineplein worden geplaatst.
Kom daarom aanstaande zaterdag naar Nieuw Zuid en leef op afstand mee met de verrichtingen van de blauw-witten! De live-uitzending start ca. 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd.

Slotfeest

Aansluitend aan deze wedstrijd zal de slotavond worden gehouden. We verwachten de selectie rond 19.00 uur terug in Katwijk. Na terugkomst zal in het clubhuis de uitslag van de Speler van het Jaar-verkiezing bekendgemaakt worden. Ook nemen we afscheid van de vertrekkende spelers, zoals Tommy Bekooij, Mohamad Mahmoed en Jeffrey Ket.

Onze huis-DJ’s H&H zullen de avond van een muzikale noot voorzien. Ook komt Ronnie Ruysdael (onder andere bekend van De Sjonnies) nog even langs om de tent op z’n kop te zetten. Zijn bijnaam is niet voor niets ‘De Koning van de Polonaise’. Hits als ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Blauw van de sangria’, ‘Zwemmen zonder slip’ en ‘Annemarie’ komen zeker voorbij. Een beter excuus om zaterdag je huis te ontvluchten en gezellig met je vrienden op Nieuw Zuid te vertoeven is er niet. De toegang is gratis, maar wees op tijd want vol is vol.