Informatie CVV de Jodan Boys – Quick Boys

Morgen staat voor Quick Boys 1 in Gouda de uitwedstrijd tegen CVV de Jodan Boys op het programma. Naar verwachting zullen veel supporters vanuit Katwijk naar Gouda reizen om de verrichtingen van Quick Boys te volgen.

Parkeren
Hoewel veel supporters gebruik maken van het door de Supportersvereniging georganiseerd busvervoer zullen naar verwachting ook veel supporters op eigen gelegenheid naar sportpark Oosterwei, gelegen aan de Sportlaan in Gouda, reizen.
A.g.v. infrastructurele werkzaamheden op en rondom de Sportlaan is het sportpark  lastig te bereiken en is er momenteel zeer beperkt parkeergelegenheid beschikbaar rondom de accommodatie. Bovendien is het Vekennerspad en de nieuwe parkeerplaats langs de Sportlaan afgesloten. Verder is het in de hele wijk rommelig door nieuwbouw werkzaamheden. Parkeren kan, zei het beperkt, in de wijk naast het Jodan Boys complex, bij tennishal Be Quick of bij sporthal ‘de Zebra’ op acht minuten loopafstand. Het parkeren van voertuigen op stoepen of grasstroken aan de Sportlaan is verboden.  
Om de te verwachten verkeersstroom zo goed als mogelijk te reguleren worden verkeersregelaars ingezet. U wordt verzocht de aanwijzingen van de verkeersregelaars nauwgezet op te volgen. 

Entree
Met een geldig toegangsbewijs, verkrijgbaar bij de kaartverkoop aan de ingang hetzij gekocht tijdens de voorverkoop op ‘Nieuw Zuid’ krijgt men toegang tot de accommodatie. De toegangsprijzen zijn: 

  • staanplaatsen: € 7,00
  • staanplaatsen personen 65+  en jeugd: € 3,00

Om lange wachtrijen bij de kassa te voorkomen wordt dringend verzocht zo veel als mogelijk is met gepast geld te betalen. Dit draagt bij tot het voorkomen van stagnatie aan de kassa’s.

Huisregels
U wordt verzocht de aanwijzingen van de aanwezige toezichthouders en stewards op te volgen en u te confirmeren aan de door CVV de Jodan Boys opgestelde huisregels.  Het is verboden om vuurwerk, in welke vorm ook voor, tijdens of na de wedstrijd af te steken. Het nuttigen van alcohol langs het veld is niet toegestaan met uitzondering van het afgebakend terras. Bij  overmatig alcoholgebruik kan men van het sportpark worden verwijderd, bezoekers die bij aankomst onder kennelijke invloed van alcohol of drugs verkeren worden bij de toegangscontrole geweigerd.  Er kan selectief worden gevisiteerd, u dient hieraan uw medewerking te verlenen. De mogelijkheid voor het ophangen van spandoeken is aanwezig indien dit in overleg gaat met dienstdoende stewards.

 

Geef een antwoord