Informatieavond voor trainers en begeleiders jeugdteams

De afgelopen periode hebben diverse vrijwilligers van onze vereniging hard gewerkt aan de voorbereidingen voor een nieuw voetbalseizoen bij K.v.v. Quick Boys. 

Aanstaande woensdag om 19.30 uur wordt in de kantine een korte presentatie gegeven over de ontwikkelingen van het nieuwe seizoen. In deze presentatie wordt informatie gegeven over het nieuw te vormen jeugdbestuur. Daarnaast kunnen recreatieteams die bijvoorbeeld  in het trainingsschema nog niet zijn ingedeeld dit op deze avond alsnog doen. Ook wordt informatie gegeven wanneer de kleding en materialen kunnen worden opgehaald. De presentatie duurt ongeveer drie kwartier.

Deze informatie is voornamelijk voor de recreatieve teams bedoeld, maar ook begeleiders/trainers van de prestatieve teams zijn uiteraard van harte welkom. Er zijn vast begeleiders, trainers of leden die dit jaar voor het eerst bij de vereniging komen en die de weg op Nieuw Zuid nog niet weten. Voor diegenen kunnen wij, bij belangstelling, een korte rondleiding geven. Deze rondleiding duurt ongeveer een kwartier en we bezoeken dan enkele belangrijke locaties op het sportpark.

Tot woensdag! 



Geef een antwoord