Presentatiegids K.v.v. Quick Boys seizoen 2016-2017 uitgereikt

Gisteren is in het sponsorhome op sportpark Nieuw Zuid de nieuwe Presentatiegids van K.v.v. Quick Boys uitgereikt. De gids is een uitgave van de Supportersvereniging. De eerste exemplaren werden door Marco van Duijn (voorzitter van de Supportersvereniging) overhandigd aan Henk-Jan van Maanen (voorzitter van de club), Jan Zoutman (hoofdtrainer Quick Boys), Gerard Aafjes (aanvoerder Quick Boys) en Anton van der Plas (directeur Ouwehand Visverwerking B.V.). 

De makers van de gids van dit jaar mogen opnieuw trots zijn op het eindresultaat. Wederom wordt op een originele wijze kennisgemaakt met de A-selectie van Quick Boys. Daarnaast bevat de gids veel informatie over de jeugdopleiding en de tegenstanders van het vlaggenschip. Kortom, een bron van informatie en een absolute collector’s item voor iedereen die Quick Boys een warm hart toedraagt.

Ben je nog geen lid en wil je toch de nieuwe Presentatiegids ontvangen? Word dan snel lid van de Supportersvereniging. De contributie bedraagt slechts € 15,00 per jaar, terwijl jonge leden (tot 16 jaar) slechts € 5,00 lidmaatschapsgeld verschuldigd zijn. Meld je nu aan door een email te sturen naar sv@quickboys.nl en ontvang de nieuwe gids als welkomstgeschenk! 

Geef een antwoord