Jan Zoutman te gast bij RTV Katwijk Sport

Zaterdagmiddag maakt Nederland voetballand kennis met een nieuw voetbalevangelie. De introductie van de Tweede en Derde Divisie geven het voetballandschap een nieuw gezicht. Door de open competitiestructuur wordt de afstand tussen het prof- en amateurvoetbal verkleind en het inpassen van de beloftenteams laat de supporters op nieuwe bestemmingen komen. Het gaat ongetwijfeld weer spoken in de achtertuin van de duinen. Quick Boys is na de promotie uit de hoofdklasse strijdbaar om ook in de Derde Divisie hoge ogen te gooien. De komende maanden staan de blauwwitten voor grote uitdagingen met gevechten tegen andere voetbalreuzen zoals IJsselmeervogels, Harkemase Boys en Rijnsburgse Boys. Een prachtige lijst die nu al de nodige kriebels oplevert.

Traditiegetrouw trapt de sportredactie van RTV Katwijk de avond, voorafgaand aan de start van de competitie, het voetbaljaar af. Vrijdagavond 12 augustus vanaf 19:00 uur wandelt een parade van hoofdtrainers het sponsorhome van FC Rijnvogels binnen. Vanzelfsprekend is ook Quick Boys-trainer Jan Zoutman van de partij. Hij gaat in gesprek met andere trainers uit de Derde Divisie en laat zijn licht schijnen over de succeskansen. De tafelbezetting is als volgt:

19:00 uur (Derde Divisie): Jan Zoutman (Quick Boys), Hein van Heek (FC Rijnvogels), Pieter Mulders (Rijnsburgse Boys) en John Blok (Scheveningen)

20:00 uur (Tweede Divisie): Dick Schreuder (Katwijk), Adrie Poldervaart (Barendrecht), Wilfred van Leeuwen (VVSB) en Jeroen Rijsdijk (Excelsior Maassluis)

Deze speciale show wordt zowel op de radio (FM 106.8 of via de weblink http://www.rtvkatwijk.nl/live-radio/) alsook op het TV-kanaal (kies op de homepage voor Live-TV) uitgezonden. Voetballiefhebbers in en buiten de gemeente Katwijk hoeven dus niks te missen van deze spetterende seizoensopening. Zaterdagmiddag is de sportredactie vanzelfsprekend aanwezig bij de openingswedstrijd tegen FC Lisse voor een radioverslag.

Jaap Kloos presenteert de voetbalshow van RTV Katwijk Sport aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen

Geef een antwoord