ING sluit nieuw sponsorcontract

Quick Boys gaat opnieuw  een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan.

ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. Quick Boys is blij met het vertrouwen van ING om de komende jaren samen verder te bouwen aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Voorzitter Bart van Kruistum: “We zijn ontzettend trots op de hernieuwde samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij verder bouwen aan het vrouwen voetbal binnen Quick Boys. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met Quick Boys en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.