Update Informatie “Quick Boys 100 jaar Curling toernooi”

Het “Quick Boys 100 jaar Curling Kampioenschap” staat bijna voor de deur. Er hebben zich dertig teams aangemeld en hiermee is het maximum aantal teams bereikt en kan er dus niet meer worden ingeschreven. Hierbij willen we jullie nog wat extra informatie geven over het toernooi en de inschrijving hiervan.

Leukste outfit wedstrijd & betaling

Het toernooi wordt gespeeld met een team van 4 personen en een reserve speler aangezien velen ongetraind de gladde baan zullen betreden en spierscheuringen dus op de loer liggen, ook geeft dit de mogelijkheid om die ene persoon die altijd verzaakt te wisselen.
Het inschrijfgeld a €5,- per persoon dient bij aanmelding op de dag zelf voldaan te worden en het liefst met contant geld.
Denk ook direct even na over jullie outfit, bij een leuk toernooi hoort natuurlijk ook leuke kleding! Heb je nog wat origineels in de kast liggen, denk aan retro ski kleding, apres ski kleding, blauw witte feestkleding etc. trek het aan want de organisatie heeft hier ook een prijs aan verbonden maar daar lezen jullie verderop in dit bericht meer over.

Vrij spelen & Voorrondes

Alleen op donderdag en vrijdag van 16:00 tot 17:45  bestaat de mogelijkheid bestaat om vrij te spelen, ook kan er op deze tijden ervaring opgedaan worden door de teams. Het zo dicht mogelijk plaatsen van de stenen bij “de Dolly” (nee het heet geen Bullseye) is toch echt een sport an sich en vergt toch wel wat oefening. Voor de technische/tactische bespreking verzoeken wij de deelnemende teams deze niet op de baan zelf te houden maar rondom de baan of op het evenementenplein zodat eenieder de kans krijgt om wat te oefenen. De technisch/tactische voor- en nabespreking kan daar dan natuurlijk gehouden worden onder het genot van een warme en/of koude versnapering.

Na het vrije spel en de oefensessies zal onze Pitch manager met zijn Zamboni de baan in topconditie brengen zodat om 18:00 de voorrondes van het toernooi gladjes kunnen verlopen.

Spelschema in Tournify

De organisatie heeft een compleet spelschema opgezet waarin het toernooiverloop en wanneer van toepassing de standen te vinden zijn. Het belangrijkste om te weten is dat we beide dagen om 18:00 zullen starten met het toernooi en we verwachten rond 22:00 de laatste wedstrijden te kunnen beëindigen, mits er niet teveel op “steals” en “take-outs” worden gespeeld. Op zaterdag zal er geen vrij spel zijn i.v.m. het afwerken van de zinderende finalerondes die worden gehouden tussen 12:00 en 14:30.

Het spelschema is  gemaakt in de Tournify App en de desbetreffende teams zijn via email hiervan op de hoogte gebracht.

Check hier het spelschema voor het toernooi

De Tournify app is via de onderstaande linkjes te downloaden.

Download hier de app voor IOS
Download hier de app voor Android

Prijzen

Er wordt gestreden om de eeuwige roem, want hoe vaak zal er nog een curling toernooi gehouden worden op ons sportpark? Een titel die je misschien wel letterlijk voor eeuwig mag dragen: Kampioen van het “Quick boys 100 jaar curling kampioenschap” klinkt toch echt wel stoer!
Uiteraard hoort bij de winst de “Quick Boys 100 jaar Curling bokaal” en wint het team een leuk bedrag aan bartegoed te besteden in het clubhuis.
Ook het team dat zicht het leukst uitdost wint een leuk bedrag aan bartegoed te besteden in het clubhuis, dus trek die jaren ’90 skikleding uit de kast, zoek je lederhosen op, of wie weet heb je nog wel ergens wat Obelix pakken liggen (of ander blauwwitte feestkleding). Wees creatief en je creativiteit zal door de organisatie beloond worden.

Let the games begin!