Ivailo Staal is K.v.v. Quick Boys nog lang niet zat

De volgende speler die zijn handtekening zet onder een nieuw contract is Ivailo Staal. De 25-jarige verdediger heeft gisteren aan de Technische Commissie van de blauw-witten zijn ja-woord gegeven en zal minimaal tot de zomer van 2023 actief zij op sportpark Nieuw Zuid.



Staal kwam in het seizoen 2018-2019 over van dorpsgenoot FC Rijnvogels. Na een eerste gewenningsjaar groeide de mandekker uit tot een belangrijke kracht in het elftal van trainer Edwin Grünholz. De geboren Wateringer ontpopte zich tot een onmisbare schakel in het hart van de defensie van de blauw-witten en kon ook in aanvallend opzicht met zijn kopkracht regelmatig voor gevaar zorgen. Zowel de clubleiding als de speler is van mening dat de rek er nog niet uit is bij de rechtspoot die ook de komende seizoenen belangrijk wil zijn voor het team.

De Technische Commissie wil Ivailo Staal langs deze weg van harte feliciteren met zijn contractverlenging en wenst hem veel plezier en succes toe met het vervolg van zijn loopbaan op Nieuw Zuid.

Foto: Pro Shots