Jeugd kliedert er op los

Woensdag 1 & 8 juni stond het graffiti spuiten voor de jeugd op het jubileumprogramma. Er werd verzameld in de kantine waar de kids een kleine instructie kregen waarna ze aan de slag konden. Van creatief met de voetjes naar creatief met de handjes klinkt als een kleine stap, toch bleken de jongeren er enige moeite mee te hebben.De kids moesten allereerst de letters van hun naam tekenen en uitknippen om deze vervolgens buiten op de gereedstaande platen te plakken. Daarna was het schilderen/kliederen geblazen, gelukkig hadden ze allemaal oude kleding aan en was er een ervaren graffiti spuiter om de kids te begeleiden. Het uiteindelijke resultaat was bij de meeste toch mooier dan vooraf gedacht en zo kon een ieder trots zijn op zijn/haar creatie.

Ook de Quick Boys Tifosi zullen met trots hebben toegekeken, want in de toekomst zullen er toch jongeren moeten opstaan die in de voetsporen van “Onze Siem” moeten gaan treden.
Grote schoenen om te vullen, maar Quick Boys zonder mooie spandoeken dat kan natuurlijk niet. De eerste stappen zijn bij deze alvast gezet en aan het enthousiasme zal het niet liggen. Wellicht wil Simon de jeugd wel af en toe een masterclass spandoeken maken geven.

Aan het eind kregen ze nog een zakje chips en wat te drinken in de kantine. Het eind resultaat van onze kunstenaars in de dop was de tekst “Quick Boys 100 jaar” gevuld met al hun eigen namen, een kunstwerk om trots op te zijn. Vanaf 18 juni is het kunstwerk op Nieuw Zuid te bewonderen

Hieronder de twee fotoalbums van beide dagen:

Graffiti spuiten 1 Juni

Graffiti spuiten 8 Juni