In de week van 18 juni t/m 25 juni is het zoals inmiddels wel bekend groots feest op Nieuw Zuid. Eindelijk mogen we dan ons 100-jariug jubileum vieren en dan doen we dan ook…….. en hoe!!

Op de laatste zaterdag van deze maand pakken we ook overdag uit met vele spectaculaire activiteiten.

Activiteiten voor iedereen

Gedurende de gehele middag is Nieuw Zuid volgebouwd met springkussens voor de kleinsten en vanaf 15:00 is er livemuziek op het evenementenplein, met in de pauze het Rad van Avontuur. Daarnaast is er een heuse rodelbaan met water en een echte buikschuifbaan.

Op deze baan wordt die dag het officiële Quick Boys Buikschuif Kampioenschap afgewerkt. In twee heats (12 – 16 jaar en 16 jaar en ouder) zal het kampioenschap worden gehouden.

In iedere categorie zijn maximaal 50 inschrijvingen mogelijk. Voor de winnaars in beide categorieën is uiteindelijk een mooie beker te winnen en natuurlijk de eeuwige eer.

Reserveer je ticket dus snel om mee te kunnen doen met het officiële Buikschuif Kampioenschap.

Het programma is als volgt:

12:00 – 13:00 Vrij glijden.

13:00 – 14:30 Buikschuif Kampioenschap 12 tot 16 jaar. 

14:30 – 15:00 Vrij glijden.

15:00 – 16:30 Buikschuif Kampioenschap 16 en ouder strijden

Reserveer je Buikschuif tickets!

Voetgolf

Ook wordt er rond veld 1 en 2 een heus Voetgolf parcours uitgezet. Er is slecht beperkte mogelijkheid tot deelname. Ieder kwartier start er een groep van vier personen die het parcours zullen volgen. Reserveer je tickets online en leg jouw tijdslot vast. Je kunt tussen 13:00 en 17:00 starten.

De strijd om de”Nieuw Zuid bokaal”

Ook organiseren we deze dag een onvervalst 7×7 voetbaltoernooi. Iedereen kan zich inschrijven, maar dat doe je als team. Er wordt gestreden om de “Nieuw Zuid bokaal“! Strijd mee om deze prestigieuze prijs en wordt de eerste winnaar van deze bokaal.  

Om je in te schrijven, mail je teamnaam naar Vincent van der Plas

Om je in te schrijven, mail je teamnaam naar Vincent van der Plas

Last but not least kun je gedurende de middag doorlopend “Container knallen”. Je kunt dit doen tot 17:00 en je krijgt 3 schoten voor € 5,–.

De hoofdprijs is maar liefst € 150,–.

Kom naar Nieuw Zuid en laat je vertellen hoe het werkt.

Uitverkoop

Verder houden we uitverkoop voor de shop en de fanartikelen van de Tifosi en is er vanaf 12:00 en grabbelton voor de klein leden onder ons.

Inwendige mens

Natuurlijk hebben we voor de slotdag ook gedacht aan de inwendige mens. Zo wordt er vanaf 12:00 vis gebakken en zijn er broodjes hamburgers of braadworst.

Genoeg redenen in ieder geval om zaterdag de 25e jun af te reizen naar Nieuw Zuid. Wil je meedoen, wees er dan snel bij en reserveer je tickets hier!