Jong Quick Boys hervat competitie

Voor Jong Quick Boys staat de start van de competitie voor aanstaande zaterdag 12 februari op het programma. Na het abrupte einde op 27 november, met een 2-1 nederlaag tegen Telstar, hervat de equipe van coach Derek van der Plas de competitie tegen Excelsior Maassluis.

Na de goede start van jong Quick Boys, 2 gespeeld en 6 punten, zijn de resultaten wisselend. Goede wedstrijden worden afgewisseld met slordige tegen directe concurrenten. Na 11 wedstrijden vinden we de blauwwitten terug op een 11de plek, met 14 punten.

Tegenstander Excelsior Maassluis draait een veel beter seizoen en ziet zichzelf terug op de 2e plek achter het bijna ongenaakbare Cambuur. Met 25 punten uit de 11 gespeelde wedstrijden en een positief doelsaldo doet de ploeg uit Maassluis het prima.

Resultaten tegen de topploegen

Opvallend is het wel dat de bezoekers het juiste bijzonder matig doen tegen de hoog geklasseerde BVO’s in deze Divisie 4. De wedstrijd tegen MVV (3) werd dan nog wel met 1-0 gewonnen, maar tegen SC Cambuur (1) en FC Eindhoven (4) werd tweemaal kansloos verloren, met respectievelijk 3-0 en 5-0.

Jong Quick Boys kan juist terugkijken op prima resultaten tegen dezelfde ploegen. In de openingswedstrijd werd thuis met 3-0 gewonnen van MVV en later werd in de uitwedstrijden tegen FC Eindhoven en SC Cambuur, nog eens 4 punten gehaald (resp. 2-1 en 2-2).

"7 van de 12 punten halen we tegen ploegen uit de top 4. Kennelijk ligt het ons wel om tegen een sterke ploeg te spelen. Het belangrijkste is overigens wel dat we weer kunnen spelen."
Derek van der Plas
Trainer Jong Quick Boys

Kijken we naar de resultaten tegen andere ploegen uit de top 4, dan mogen de mannen van Derek van der Plas met vertrouwen uitkijken naar de herstart van aanstaande zaterdag.

De wedstrijd wordt gespeeld om 14:30 uur op veld 4.