Jubileumcommissie organiseert eerste Spijkerbroekengala op Nieuw Zuid

In navolging van de spectaculaire gala’s die eerder georganiseerd werden, gooien we het dit jaar over een hele ander boeg.

Op vrijdag 21 juni aanstaande organiseert Quick Boys-100 jaar het eerste Spijkerbroekengala op Nieuw Zuid. Een echt gala, maar dan toch weer even anders. De dresscode is dus niet black tie, maar Blauw Wit, waarbij de spijkerbroek een uitstekende basis vormt.

In ons geheel vernieuwde clubhuis wordt tussen 19.00 en 23.00 uur een spectaculair walking diner geserveerd, uiteraard begeleid met de lekkerste wijnen. Gedurende de avond bereiden de mensen van Grill bar Ruig, Keurslagerij Vooys, het Wapen van Kattuk en Roots Fish Smokery voor u een voortreffelijk zesgangenmenu.

Ook wordt tijdens deze avond een loterij en een kavelverkoop georganiseerd, waarin een aantal leuke kavels worden geveild. Daarbij hebben we ook gedacht aan kavels speciaal gericht op groepen. De netto-opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de viering van het 100-jarig jubileum van Quick Boys.

Het Spijkerbroekengala begint om 19.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Het belooft een fantastische avond te worden, waarvoor slechts 400 kaarten beschikbaar zijn.

De kaarten kosten € 50,- per stuk, en dat is all-in tot 23.00 uur. Na 23.00 uur zijn de consumpties voor eigen rekening.

De kaartverkoop is gestart op zaterdag 30 maart en de resterende 50 kaarten zijn verkrijgbaar bij Huug van Beelen, Mark Scheepmaker, Danny Vooys, Keurslagerij Vooys en Grill Bar Ruig.

De minimum leeftijd voor het Spijkerbroekengala is overigens 18 jaar!

Geef een reactie