K.v.v. Quick Boys kiest voor continuïteit in technische staf

Edwin Grünholz en Mourad Mghizrat blijven ook volgend seizoen verbonden aan K.v.v. Quick Boys. De clubleiding heeft eerder deze week een akkoord bereikt met de hoofdtrainer en diens rechterhand over een langer verblijf op sportpark Nieuw Zuid. Met de contractverlenging van het tweetal wordt de continuïteit in de technische staf van het eerste elftal gewaarborgd. Daarnaast zal Albert van Oosten ook in het seizoen 2021-2022 de rol van teammanager bij de blauw-witten blijven uitoefenen.

Voortvarende start
Grünholz (51) gaat daarmee zijn derde voetbaljaar in bij de blauw-witten. Onder leiding van de bevlogen Haagse oefenmeester maakte Quick Boys vorig seizoen haar entree in de Tweede Divisie. Het debuutjaar van de promovendus kenmerkte zich door vallen en opstaan en werd abrupt beëindigd vanwege de coronacrisis. De start van het huidige voetbalseizoen verliep voortvarend voor de formatie van Grünholz met een klassering in de top als gevolg. Ook werd het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker bereikt door in de kwalificatie op overtuigende wijze af te rekenen met Roda’46 (5-0). 

Succesvolle hereniging
Aan het begin van zijn tweede seizoen werd Grünholz herenigd met Mghizrat (46) op Nieuw Zuid. Zij werkten eerder met succes samen bij Haaglandia en Westlandia. Na de hervatting van de trainingen in het voorjaar sloot Mghizrat aan als assistent-trainer bij de groep. De sympathieke ex-prof van onder meer Sparta Rotterdam en Willem II bouwde snel een band op met de spelersgroep en de rest van de staf. De Rotterdammer bewees in de eerste maanden van zijn dienstverband zijn waarde voor de hoofdmacht en hoefde zelf ook niet lang na te denken over de nieuwe aanbieding van de club.

Positieve ontwikkeling
Tot slot blijft ook Albert van Oosten (54) behouden voor de club en zet zijn vrijwilligersfunctie als teammanager voort. De oud-speler van ADO Den Haag is bezig aan zijn eerste seizoen bij de blauw-witten. Ook Van Oosten heeft snel zijn draai kunnen vinden bij Quick Boys en is blij dat hij vanuit zijn rol een steentje kan bijdragen aan de positieve ontwikkeling van de hoofdmacht.  

Stabiele Tweede Divisionist
Bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff is zeer content met het intact blijven van de trainersstaf. ,,Wij zijn met z’n allen hard aan het werk om van Quick Boys een stabiele Tweede Divisionist te maken. De contractverlenging van Edwin en Mourad zorgt voor rust rondom het eerste elftal. Qua veldspel maken we stappen vooruit, een duidelijke verbetering ten opzichte van vorig seizoen. Dat de resultaten nu goed zijn, is natuurlijk meegenomen. Het belangrijkste is echter de zichtbare vooruitgang binnen de A-selectie, individueel én als team. Wat ons betreft een goede basis om de volgende stap in het proces te kunnen zetten.”  

Langs deze weg worden Edwin, Mourad en Albert heel veel succes toegewenst met de voortzetting van hun werkzaamheden op Nieuw Zuid.