Kennismaken met… Kenneth Misa-Danso

Op zaterdag 13 augustus gaat het seizoen 2016/2017 van start. Dit seizoen zal Quick Boys uitkomen in de Derde Divisie. Dat zal in ieder geval gebeuren met de nieuwkomers Jordy Groot, Yassire Hamdani, Kenneth Misa-Danso en Jason Oost. De aanwinsten zullen zich aan de hand van enkele korte vragen introduceren. Na Jordy Groot en Yassire Hamdani, is het deze keer de beurt aan de Amsterdammer Kenneth Misa-Danso.

Naam: Kenneth Misa-Danso
Woonplaats: Amsterdam
Leeftijd: 25 jaar
Positie: Links/rechtsbuiten
Vorige clubs: DWS, FC Volendam, JOS Watergraafsmeer en Ajax Zaterdag
Erelijst: Promotie naar Topklasse met Ajax



Wie is Kenneth Misa-Danso?

“Ik ben een aanvaller die zowel in de voeten als in de diepte gebruikt kan gebruikt worden en redelijk goed mee kan voetballen, ook in de kleinere ruimtes. Buiten het voetbalveld heb ik net mijn opleiding Detailhandel afgerond en ben ik aan het solliciteren voor een vaste baan. Tot slot speel ik in mijn vrije tijd af en toe op de Playstation 4 met vrienden.”

Waarom Quick Boys?
“Bij Quick Boys kreeg ik na de gesprekken het beste gevoel. Met Ajax heb ik een aantal keer tegen Quick Boys mogen spelen. Zoals Yassire (Hamdani, red.) al zei: het leek bij thuiswedstrijden tegen Quick Boys wel alsof je uit speelde. Mijn eerste indruk van Quick Boys is dan ook dat het een mooie club is, met een grote aanhang.”

Ambities komend seizoen
“Ik hoop natuurlijk dat ik me in de basis kan gaan spelen en belangrijk kan zijn voor het team met goals en assists. Als team moeten we beginnen met onze doelstelling top 5. Van daaruit kunnen we in de loop van het seizoen misschien altijd nog dingen aanpassen.”

Geef een antwoord