Laatste kaartverkoopavond Foute Kerstparty

Inmiddels zijn er bijna 300 kaarten verkocht voor de Foute Kerstparty op 8 december. Daarom kan er nog één verkoopmoment gehouden worden, maar dan geldt wel “OP = OP”! Aanstaande donderdag is er van 20:00 tot 21:00 nog een laatste verkoopmoment in de Lounge. Na deze avond zal er geen verkoop meer zijn. Dus als je na aanstaande donderdagavond nog geen kaarten hebt, weet je zeker dat je op vrijdag 8 december verplicht “The Masked Singer” moet kijken in plaats van zelf verkleed rond te lopen en een feestje te bouwen. Dat laat je toch niet gebeuren?

Om te voorkomen dat je de hele avond moet raden wie er nu in zo’n pak zit, of om te voorkomen dat je maar 2 biertjes van je vrouw/man mag, kun je nu beter je kaarten nog aanschaffen voor dit gezellige avondje uit.

Aanstaande donderdag 30 november om 20:00 zitten de mannen weer klaar in de Lounge om jullie allemaal te voorzien van een kaartje voor dit festijn. Blijf gelijk nog even gezellig hangen in de lounge voor een drankje en om je outfit te bespreken met je vrienden/vriendinnen.

Kaartverkoop

De entree voor deze avond bedraagt €10,- dit inclusief een passende versnapering bij binnenkomst. De laatste kaarten zullen dus op donderdag 30 november vanaf 20:00 in de Lounge aan de man worden gebracht. Zoals jullie weten zijn wij dol op cash, dus waar mogelijk graag cash betalen!

Wat?

Wanneer?

Kosten?

 

Datum Feest?

Kleding?

Kaartverkoop Foute Kerstparty 30+

30 November van 20:00 – 21:00

 €10,- p.p.

 

vrijdag 8 december: 20:00

Alles wat je bij kerst kan bedenken, van chique tot foute kersttrui