Start kaartverkoop Foute Kerstparty 30+

“All I want for christmas is youuuuuuu” and you and you and you oftewel alle blauwwitte 30+ers die zin hebben in een geweldig feest. 8 December wordt er voor de oudere jongere een geweldig Fout Kerstfeest georganiseerd. Dit mag je niet missen!
De Kaartverkoop voor dit feest start woensdag 15 november a.s.

Het feest begint al bij de entree van het clubhuis waar iedereen ontvangen wordt met wat lekkers wat bij de tijd van het seizoen hoort. Het clubhuis zelf zal schitterend worden versierd, met kerstbomen, grote kerstballen en cadeaus (aub. niet uitpakken ze zijn toch leeg). Ook zal er hier en daar wat “mistletoe” (nee geen camel) opgehangen worden, dus vergeet niet boven je te kijken en degene naast je te zoenen (mits gewenst).

Er wordt een fotobooth geplaatst zodat je een leuke foto kan maken met je partner en/of je vrienden als aandenken en wie weet brengt de kerstman ook nog wel een bezoek aan dit feest. Verder zullen DJ Timmie Tirol, die we deze avond omdopen tot Tiny Tim van Bob Cratchit uit “a Christmas Carol”, en John Medley de avond op zijn kop zetten met lekker Foute Kerstmuziek.

Vergeet niet dat bij een Fout Kerstfeest ook passende kleding hoort. We hopen vele foute kersttruien en jurkjes te zien, verklede kerstengelen, kerstelfjes, rendieren, kerstmannen/ vrouwen, of kom op chique niets is te gek.

Stel je wil je leven lang al verkleed als Scrooge (omdat je een zuinige neet bent) want “Christmas is Humbug” of als “The Gringe” omdat je kerst haat… please be our guest!

Voor degene die geen inspiratie hebben qua kleding, worden tijdens de kaartverkoop ook de laatste “Merry Quick Boys” kersttruien verkocht voor maar €20,- per stuk.
Het gaat hier vooral om de wat kleinere maten dus als je hem zelf niet past koop er dan een als cadeau voor de kids die je deze avond thuis moet achterlaten bij de oppas.

Kaartverkoop

De entree voor deze avond bedraagt €10,- dit inclusief een passende versnapering bij binnenkomst. De kaartverkoop start op woensdag 15 november om 19:30 in het clubhuis. Zoals jullie weten zijn wij dol op cash, dus waar mogelijk graag cash betalen!

Bij de verkoop van de kaarten zal er gevraagd worden naar legitimatie en kaarten worden alleen verkocht aan wie kan aantonen dat hij/zij 30+ is (het showen van je rimpels en/of je uitgezakte lichaam wordt niet geaccepteerd als 30+-bewijs).

Wat?

Wanneer?

Kosten?

 

Datum Feest?

Kleding?

Start verkoop Foute Kerstparty 30+

15 November van 19:30 – 21:30

 €10,- p.p.

 

vrijdag 8 december: 20:00

Alles wat je bij kerst kan bedenken, van chique tot foute kersttrui