Laatste seizoen voor Jesper de Vré op Nieuw Zuid

Aan het einde van het lopende voetbaljaar stopt de samenwerking tussen Jesper de Vré en de blauw-witten. In goed onderling overleg hebben de club en de speler besloten om de wegen na drie seizoenen te scheiden.De inmiddels 26-jarige De Vré kwam in het seizoen 2019-2020 samen met Raymond de Waard over van zondagderdedivisionist ADO’20 uit Heemskerk. In zijn debuutjaar op sportpark Nieuw Zuid kwam de aanvallende middenvelder tot twintig optredens. De Vré ging de boeken in als de speler die namens Quick Boys het allereerste doelpunt in de Tweede Divisie wist te maken.

Momenteel herstelt de inwoner van Heiloo van een zware knieblessure die hij aan het begin van het seizoen heeft opgelopen. De revalidatie verloopt naar wens. Hopelijk kan de sympathieke De Vré nog op een waardige manier afscheid nemen van de club waar hij drie jaar lang met veel plezier gespeeld heeft.

De clubleiding wil Jesper de Vré langs deze weg alvast hartelijk danken voor zijn inzet en wenst hem veel succes met het vervolg van zijn voetballoopbaan.