Doe mee met de Quick Boys Voetbalquiz!

Helaas ligt het competitievoetbal – in ieder geval nog even – stil. Maar net als vorig jaar proberen we ook in deze tijd actief te blijven! Dat doen we aanstaande vrijdag om 20.30 uur met een online voetbalquiz, met kans op leuke prijzen!

Meedoen is heel eenvoudig: je volgt op de ene pc, tv of telefoon onze YouTube-stream, en op een ander apparaat vul je de antwoorden op de vragen in.

Hoe kan ik meedoen?

  • Open op vrijdagavond 21 januari op tijd je laptop of Smart TV. Zo kan je namelijk de live uitzending via Youtube volgen, via het YouTubekanaal van Quick Boys TV.
  • Open een ander apparaat (bijvoorbeeld je mobiel of een andere laptop) om de quizvragen te kunnen zien. Op dit apparaat klik je op deze link: https://ahaslides.com/QBQUIZ. Deze is ook zichtbaar in de Youtube-streaming, middels een QR-code.
  • Zet al je voetbalkennis in en maak kans op een schitterende prijzen.

Prijzen?
Jazeker! Met dank aan de Supportersvereniging van Quick Boys, Grillbar Ruig en de Quick Boys Shop, zijn er mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de winnaars van deze editie. We zetten alle prijzen even voor je op een rijtje:

Prijs voor de eerste plaats: Een reischeque van € 250,00 (SV Quick Boys)
Prijs voor de tweede plaats: Een cadeaubon van € 50,00 bij Ruig (Grillbar Ruig)
Prijs voor de derde plaats: Een Quick Boys-puzzel (Quick Boys Shop)

Gratis deelname. Een voetbalgerelateerde bezigheid op vrijdagavond. Kans op mooie prijzen. En een beetje gevoel van oude tijden. Doe jij ook mee?