Live uitzending verstoord door landelijke storing

Helaas hadden we gisteren als gevolg van een landelijke storing op het platform van Eyecons problemen met de livestream van Jong Sparta – Quick Boys.

Op het moment dat diverse wedstrijden om 15:00 uur begonnen waren en de kijkers inschakelden voor de wedstrijden van 15:30, ging het mis en kon de server het niet meer aan. De mensen van Eyecons hebben met man en macht gewerkt aan een oplossing, maar die werd niet snel genoeg gevonden. Om die reden zijn we dan ook snel geschakeld naar het eigen YouTube kanaal van QuickBoysTV.

Storing bij alle live wedstrijden 2e Divisie

Het lijkt erop dat vooral het succes van het live meekijken van Tweede Divisie wedstrijden via de clubkanalen Eyecons parten speelt. Nu het publiek niet meer welkom is in de stadions en alle clubs inmiddels via live streaming een alternatief bieden, heeft dit grote impact op de capaciteit van de servers van Eyecons. Daarvoor namens hen oprechte excuses.

Gelukkig hebben we via ons eigen YouTube kanaal een goed alternatief kunnen bieden en hebben de meeste kijkers de wedstrijd alsnog kunnen zien. We zijn in overleg met Eyecons over wat te doen met die mensen die wel hebben betaald, maar de wedstrijd niet hebben kunnen kijken. Als daarover meer nieuws is, zullen we dat ook via deze weg delen.

Voor vragen over het kijken via Eyecons verwijzen we graag naar deze pagina voor meer informatie:

https://eyecons.zendesk.com/hc/nl/sections/360005131298-Veelgestelde-vragen