Marcel van Duijn keert terug op sportpark Nieuw Zuid

Onder zijn leiding won het tweede elftal van Quick Boys voor het laatst het algeheel landskampioenschap voor reserveteams. Trainer Marcel van Duijn (46) heeft met ingang van aanstaande maandag Quick Boys A1 onder zijn hoede en volgt Ronald Vermond op die vanwege privé-omstandigheden zijn taken heeft moeten neerleggen.

In het seizoen 2008-2009 kende het tweede elftal van de blauwwitten onder leiding van Van Duijn en zijn collega Peter Hellenberg een zeer succesvol voetbaljaar. Het afdelingskampioenschap werd in de wacht gesleept, waarna ook de zaterdagtitel een prooi werd voor Quick Boys 2 na een spannende tweestrijd met Urk 2. In gevecht om het algeheel kampioenschap werd het tweede elftal van Argon in Mijdrecht verslagen (2-0).
Door veranderde werkomstandigheden moest het gezin Van Duijn noodgedwongen naar Zeeland verhuizen. De afgelopen jaren was hij als hoofdtrainer verbonden aan Zierikzee, Colijnsplaatse Boys, Zeelandia en Sluiskil. Inmiddels runt Van Duijn samen met zijn vrouw Bianca een eigen reclamebureau.

Langs deze weg wordt Van Duijn komend seizoen heel veel succes en plezier toegewenst met tweededivisionist Quick Boys A1.

Geef een antwoord