RTV Katwijk Sport ontvangt Jan Zoutman

Vanavond vanaf 19:00 uur verzorgt de sportredactie van RTV Katwijk traditiegetrouw de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen. Met een versoepelde promotieregeling belooft het een spannende voetbaljaargang te worden.  

De deur die toegang geeft tot het hoogste amateurniveau is nog steeds dicht. Medio mei kuste RVVH het blauwwitte legioen wakker uit haar topklassedroom. Met een flinke kwaliteitsimpuls van de selectie en een nieuwe technische staf gaat Quick Boys de komende maanden alles in het werk stellen om promotie te bewerkstelligen. Het is weliswaar dringen bij de gelukspoort maar na een goede serie wedstrijden kunnen de lichten zomaar opeens op groen springen. De sportredactie van RTV Katwijk gaat komende vrijdagavond op zoek naar de geheimen achter de kleedkamerdeur. In een speciale radioshow wordt van 19:00-21:00 uur uitgebreid vooruitgekeken naar de komende voetbaljaargang. Vanzelfsprekend is ook Quick Boys trainer Jan Zoutman te gast. De gastenlijst ziet er als volgt uit:

19:00 uur: Jan Zoutman (Quick Boys), Hein van Heek (FC Rijnvogels), Gerard de Geus (Valken ’68) en Hennie Kanbier (sportjournalist Leidsch Dagblad);
20:00 uur: Dick Schreuder (Katwijk), Niek Oosterlee (Rijnsburgse Boys), Erik Assink (GVVV) en Adri Poldervaart (Barendrecht). 

Presentator Jaap Kloos maakt alles bespreekbaar dus voor een avondje spanning en verbaal spektakel ben je vrijdagavond aan het juiste adres! Wil jij weten waarover zaterdagmiddag langs de lijn wordt gesproken, stem dan af op FM 106.8 of luister mee via de webradio door de surfen naar http://sport.rtvkatwijk.nl (kies links op de homepage voor webradio).

Geef een antwoord