Mededeling mbt Quick Boys – DOTO

Gelet op de wedstrijd Quick Boys – DOTO, zaterdag 28 februari, aanstaande wijst het bestuur van K.v.v. Quick Boys u via deze weg op de parkeerproblematiek rondom sportpark Nieuw Zuid.
Het parkeerbeleid van de gemeente Katwijk is dusdanig dat in de nabije omtrek van sportpark ‘Nieuw Zuid’ veelal sprake is van ‘betaald parkeren’ dan wel van gereserveerde parkeerruimte voor vergunninghouders.

Daar door politie Hollands Midden is aangegeven dat parkeercontrole in de directe omgeving kan plaatsvinden adviseert het bestuur van K.v.v. Quick Boys zowel de supporters van DOTO alsmede de neutrale toeschouwers van buitenaf om gebruik te maken van parkeerterrein Zuid (gelegen aan de Sportlaan). Dit is een parkeerterrein met voldoende parkeercapaciteit waarbij overigens geen ‘betaald parkeren’ van kracht is. Via betreffend parkeerterrein kunt u via een smal toegangspad langs de duinenrij gebruik maken van de achteringang van het sportpark. Geen grootse entree maar met apart loket voor kaartverkoop alleszins doelmatig. Supporters uit Katwijk wordt dringend verzocht, voor zover mogelijk, met de fiets naar sportpark Nieuw Zuid te komen.    

Wellicht ten overvloede delen wij u mede dat de voetbalvereniging Quick Boys zich conformeert aan de door KNVB opgelegde regelgeving op het gebied van ‘Veiligheid en Alcohol’. D.w.z. dat het verkopen en nuttigen van alcohol slechts is toegestaan in het clubgebouw aan de noordzijde van ons sportpark. Derhalve zijn bij de verkooppunten rondom veld 1 geen alcoholische dranken te verkrijgen.

Hopend op een mooie en sportieve voetbalmiddag, tot ziens op sportpark Nieuw Zuid.

Bestuur K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord