Met de bus naar ADO’20

Aanstaande zaterdag speelt Quick Boys de laatste wedstrijd van het seizoen 2023-2024. De blauw-witten zijn dan te gast in Heemskerk, bij voetbalvereniging ADO’20. Het eerste elftal van Quick Boys is er alles aan gelegen om nog één keer alles uit de kast te halen om deze fraaie voetbaljaargang in stijl af te sluiten. De spelers en stafleden verdienen daarbij de steun van de hondstrouwe fans. Daarom organiseert de Supportersvereniging een busreis naar Heemskerk tegen een zeer voordelig tarief.

Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dan morgen (donderdag 23 mei) tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten van een buskaart bedragen slechts € 12,50.

De bus vertrekt om 14:00 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan. De wedstrijd begint om 15:30 uur.