Met de bus naar Jong Sparta (in Maassluis)

Op zaterdag 11 mei aanstaande speelt Quick Boys opnieuw een uitwedstrijd. De blauw-witten zijn dan te gast in Maassluis, bij voetbalvereniging Excelsior Maassluis, om aan te treden tegen Jong Sparta Rotterdam. Het eerste elftal van Quick Boys kan de steun van de supporters weer heel goed gebruiken om een goed resultaat te halen. Daarom organiseert de Supportersvereniging weer een gezellige busreis naar Maassluis tegen een zeer voordelig tarief.

Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dan aanstaande donderdag tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten van een buskaart bedragen slechts € 12,50. Je kunt je ook telefonisch opgeven bij Marco van Duijn, 06-15903522. Je krijgt dan een betaalverzoek via Whatsapp. 

De bus vertrekt om 14:00 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan. De wedstrijd begint om 15:30 uur.