Michael Fabrie vertrekt bij K.v.v. Quick Boys

Ondanks een doorlopend contract neemt Michael Fabrie aan het einde van het seizoen afscheid van de blauw-witten. De clubleiding heeft het verzoek van de ondernemer en kersverse vader gehonoreerd om zijn overeenkomst te ontbinden.De 25-jarige doelman sloot afgelopen zomer aan bij de selectie op sportpark Nieuw Zuid. De inwoner van Barendrecht, die een heel voetballeven bij Sparta Rotterdam achter de rug had, kwam over van Smitshoek. Bij Quick Boys keepte Fabrie het KNVB-bekerduel met Sportlust’46 en viel hij twee weken geleden in tijdens de spectaculaire derby tegen Rijnsburgse Boys.

Fabrie, die samen met zijn vader een groothandel in sanitair runt, wil meer tijd besteden aan zijn bedrijf. Ook het feit dat hij onlangs de trotse vader is geworden van zijn zoon Finn Steve heeft hem doen besluiten om na afloop van het lopende voetbaljaar een stapje terug te doen.

Quick Boys respecteert de keuze van Michael Fabrie en wil hem langs deze weg alvast hartelijk danken voor zijn inzet op Nieuw Zuid.