Mohamad Mahmoed en K.v.v. Quick Boys na dit seizoen uit elkaar

Aan het einde van het lopende seizoen zullen de wegen van Mohamad Mahmoed en K.v.v. Quick Boys gaan scheiden. Daarmee komt een einde aan een zeer prettige samenwerking van zeven jaar tussen de club en de speler op sportpark Nieuw Zuid.

Na een succesvolle proefperiode streek de geboren Irakees aan de vooravond van het seizoen 2016-2017 neer op sportpark Nieuw Zuid. Vanwege zijn niet-aflatende inzet groeide de defensieve middenvelder in rap tempo uit tot een van de publiekslievelingen bij de blauw-witte fans. De koning van de onderscheppingen speelde tot nu toe meer dan 150 officiële wedstrijden voor Quick Boys. Slechts één keer was Mahmoed trefzeker. Vorig seizoen scoorde hij in de thuiswedstrijd tegen Spakenburg de winnende treffer.

Bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff is Mahmoed zeer dankbaar voor zijn belangrijke bijdrage aan de club. ,,In de afgelopen jaren is Mohamad uitgegroeid tot een echte Quick Boyzer. Zijn strijdvaardige instelling binnen de lijnen zal ons altijd bijblijven. Door zijn karakteristieke manier van spelen krijgt hij altijd het publiek achter de ploeg. Maar ook buiten het veld is hij een wereldgozer. Ik wil hem dan ook als speler en als mens bedanken voor alles wat hij Quick Boys gegeven heeft. Zijn naam zal voor altijd verbonden blijven aan de club.”

Uiteraard zal Mohamad Mahmoed aan het einde van het seizoen een passend afscheid krijgen van de club en de supporters. De clubleiding is ervan overtuigd dat hij er alles aan zal doen om het huidige voetbaljaar in stijl af te sluiten.