Tweede editie “In den Blauwen Bock” koppelklaverjastoernooi druk bezocht

Vrijdagavond 6 januari werd in ons clubhuis voor de tweede keer het “In den Blauwen Bock” koppelklaverjastoernooi georganiseerd. Een toernooi wat afgelopen zomer tijdens de viering van het honderdjarig jubileum voor het eerst georganiseerd werd in de feesttent op veld 3.

Tijdens de eerste editie kwamen er 40 koppels op het toernooi af en dit smaakte voor de deelnemers en de organisatie naar meer. Dus het tweede toernooi kon niet lang uitblijven, het bleek dat de deelnemers zelf ook goede mond tot mond reclame hadden toegepast. De opkomst van het tweede toernooi was groots, 104 deelnemers verdeeld over 52 koppels speelden in 3 ronden in een vol Clubhuis/Lounge om de inmiddels fel begeerde wisselbokaal.

Aan het einde van een zeer gezellige avond werden de uiteindelijke winnaars: Sjaak Ouwehand en Corne Plug die met 5641 punten 200 punten meer hadden als de nummers twee. Daarmee werden zij de trotse winnaars van de tweede “In den Blauwen Bock” wisselbeker.


Gezien het grote enthousiasme kan het niet anders dan dan dit toernooi een vervolg gaat krijgen en dat er wellicht een nieuwe traditie is geboren op Nieuw Zuid. Houd de website in de gaten en volg Quick Boys op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Youtube zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de aankomende evenementen en anders nieuws.

De organisatie wil via deze weg alle sponsoren bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen en uiteraard de vrijwilligers die weer belangeloos voor de club en de bezoekers klaar stonden.