Woord van de voorzitter

Beste Quick Boyzers!

Namens het bestuur wens ik u alle goeds, maar vooral veel gezondheid voor 2023 toe! Een jaar dat we ondanks alle beslommeringen, waar we mee geconfronteerd worden toch weer positief en met vertrouwen tegemoet zien!

De laatste nieuwjaarsborrel is alweer een tijdje geleden. Prachtig toch om dat als BlauwWitten onder mekaar na al die Coronajaren weer eens live mee te maken?

Traditiegetrouw ook een moment om vooruit te blikken op het nieuwe jaar.

Het sanctiebeleid bij misdragingen van supporters zal onverminderd worden voortgezet. Wederom doen wij dan ook een klemmend beroep op uw gemeenschapszin om ook in 2023 elkaar, als het nodig is, te corrigeren. Dat heeft door uw inzet in het afgelopen jaar al veel resultaat opgeleverd.

Maar we zijn er nog niet. Vooral de verre uitwedstrijden leveren problemen op. De strafmaat van de KNVB is altijd ontnuchterend en levert het bestuur uitsluitend negatieve energie op. Komend jaar moet duidelijk worden of wij de (verre) uitwedstrijden nog willen faciliteren. Onze supporters zijn aan zet. Het bestuur blijft de dialoog zoeken.

Op de afgelopen ALV is nadrukkelijk de wens geuit om de tribune achter het doel te pimpen. De zitbanken verkeren in deplorabele staat. Daar gaan we dan ook mee aan de slag! De toiletgroepen in het clubhuis gaan in de zomerstop gerenoveerd worden. Bij de vernieuwbouw van het clubhuis was dat indertijd budgettair niet haalbaar.

Financieel moeten we wel voorzichtig manoeuvreren. Vandaar ook dat we niet al te uitbundig onze wensen kunnen botvieren. De keuzes die we maken moeten dan ook noodzakelijk en verantwoord zijn. De verduurzaming van ons sportpark is daar een voorbeeld van. Er gaat in dat opzicht nog veel op ons afkomen. Gelukkig hebben we veel expertise in ons ledenbestand.

De stijgende kosten van het levensonderhoud, de inflatie en de energiekosten hebben ook zijn weerslag op het huishoudboekje van Quick Boys. Dat betekent dat contributieverhoging komend seizoen onvermijdelijk is. De hoogte daarvan zal in de voorjaars ALV worden voorgesteld. Wij hopen op uw begrip. Wij zijn uw loyaliteit in de Coronatijd nog niet vergeten!

De technische staf is inmiddels drukdoende met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen. Maar laten we niet vergeten dat we dit seizoen nog vol aan de bak moeten, want een goede eindnotering hebben we nog steeds zelf in de hand! Het trainingskamp op Tenerife is hopelijk de start van een tot de verbeelding sprekende tweede competitiehelft. Succes voor de mannen van Grünholz!

Al lange tijd schommelt ons ledental rond de 2700. Een ledental dat velen in den lande doet duizelen, maar de K.v.v. Quick Boys trots houdt. Verenigingen met zulke ledenaantallen blijven slechts overeind als de gemeenschapszin oprecht is en niemand zich groter dan de club opstelt. Waar het WIJ gevoel overheerst! Dat is Quick Boys!

Namens het bestuur nogmaals een sprankelend 2023 toegewenst!

Bart van Kruistum