Nieuwe oproep Kantinecommissie

Nogmaals aandacht voor de volgende oproep:
De kantinecommissie heeft reeds nieuwe versterkingen kunnen verwelkomen waar men zeer dankbaar voor is. Desalniettemin zijn er door ziekte en andere omstandigeheden helaas weer wat vrijwilligers weggevallen.
Het wordt steeds lastiger om roosters in te delen en daarom is er wederom keihard versterking nodig. Hierbij dus een nieuwe oproep voor vrijwilligers voor de activiteiten van de kantinecommissie op sportpark Nieuw Zuid.

Bij een club als Quick Boys is de kantine de plek voor een bijna dagelijks gezellig bijeenzijn van leden van de club. Dit betekent uiteraard dat er een beroep wordt gedaan op het kantinepersoneel. Iedereen wil zo op z’n tijd een drankje of versnapering kunnen bestellen. Wanneer men iets te eten wil bestellen na een wedstrijd of een training dan wordt vanzelfsprekend de keuken daarvoor aangesproken.

Wat velen wellicht vergeten is dat het een en ander in strakke banen georganiseerd moet worden en veelal een overvloedig beroep moet worden gedaan op een selecte groep van het huidige kantinepersoneel.
Momenteel is de bezetting van vrijwilligers in de keuken op een uiterst laag pitje waardoor het er wellicht naar uitziet dat de keuken noodgedwongen beperkter open zal gaan. Dit zou uitermate jammer zijn want iedereen zal hier dus iets van gaan merken.

Bij deze dus de dringende oproep aan alles en iedereen die de club een warm hart toedraagt om zich te melden als vrijwilliger voor het kantineteam en zich aan te sluiten bij het (nog steeds!!) enthousiaste en gezellig team van de kantinecommissie. Ben je zelf niet in de gelegenheid of heb je andere activiteiten binnen de club, spreek dan je vader, moeder, broer, zus, tante of oom aan, wellicht zijn zij net aan een dergelijk gezellig tijdsverdrijf toe 😉

Voor meer informatie of aanmelding kun je terecht bij een van de medewerkers achter de balie. Vraag of bel naar Andre Jonker (06-10630616) of Arie Hellenberg. Je kan ook een mail sturen.

Hartelijk dank namens het kantineteam!

Geef een antwoord