Zesde bijeenkomst werkgroep Communicatie

Woensdag 11 februari heeft de eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar van de Werkgroep Communicatie plaatsgevonden. Dat betekent niet dat deze werkgroep stil heeft gezeten, want zowel de subwerkgroep Ex

Woensdag 11 februari heeft de eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar van de Werkgroep Communicatie plaatsgevonden. Dat betekent niet dat deze werkgroep stil heeft gezeten, want zowel de subwerkgroep Externe Communicatie als de subwerkgroep Interne Communicatie hebben wel degelijk stappen gezet in dit traject. Deze subwerkgroepen komen meestal apart bijeen, maar afgelopen woensdag was de gehele werkgroep bijeen. Tevens was een afvaardiging van het bestuur aanwezig om kennis te nemen van de status van deze werkgroep en die status luidt als volgt.

Externe Communicatie
Zoals wellicht bekend richt deze subwerkgroep zich in eerste instantie op twee aandachtspunten, te weten de invoering van een woordvoerder bij Quick Boys en de lancering van de nieuwe website. Inmiddels is er een document aan het bestuur aangeboden waarin de aanbevelingen staan met betrekking tot de invoering van de functie van woordvoerder (of perscoördinator of hoe je deze functie ook wil noemen) en het profiel van een dergelijke functie. Het huidige en straks het nieuwe bestuur zullen hiermee aan de slag gaan.
Wat de nieuwe website betreft kan gemeld worden dat lancering binnenkort een feit zal zijn. Hou de website en mededelingen hierover dus goed in de gaten! Verder zal deze subwerkgroep zich nu gaan bezighouden met het opstellen van procedures en regels met betrekking tot de media.

Interne communicatie
Deze subwerkgroep is de laatste hand aan het leggen aan de enquêtes die zeer binnenkort aan de verschillende doelgroepen binnen de vereniging zullen worden verstuurd. Zoals eerder aangekondigd zal via deze enquêtes geïnventariseerd worden waar Quick Boys verbeteringen zou kunnen toepassen op het gebied van communicatie.
Zodra de enquêtes zijn afgerond zal een aanvang worden gemaakt met het opstellen van verbeterpunten.

We houden u op de hoogte! En mocht u mee willen denken met deze werkgroep dan is aanmelden nog altijd mogelijk. Klik hier

Geef een antwoord