Oliebollenbingo; een spektakel voor de Jeugd!

Op vrijdag 29 december aanstaande, nodigen we de jeugd van de J/MO9, J/MO10, J/MO11, en de JO12 van harte uit voor de legendarische Quick Boys Oliebollenbingo. Ook dit jaar gaan we er, vanaf 15:00, een knallend feest van maken in de grote zaal van ons clubhuis.

We spelen spannende rondes bingo met geweldige prijzen, zoals we die kennen van voorgaande jaren. We doen natuurlijk een poging om elk kind met een prijsje naar huis te laten gaan, net zoals we dat al jaren proberen te doen. Maar let wel; de enthousiastelingen die een valse bingo hebben, moeten onder begeleiding van onze bingomasters Paul en Leendert uit volle borst het clublied zingen.

Kinderen en ouders zullen deze middag uiteraard door het oliebollenbakteam worden voorzien van de onweerstaanbare QB oliebollen. Inschrijven voor deze middag is niet nodig, wel vragen we of jullie je gezelligste gezicht willen opzetten, een goed humeur meenemen en misschien wat ouders om een handje te helpen met het uitdelen van de oliebollen.

Laten we samen het jaar afsluiten op de enige juiste manier: met gezelligheid, traditie en de welbekende Oliebollenbingo-spirit. Tot dan!

Wat?

voor wie?

Wanneer?

Kosten?

Oliebollenbingo

J/MO9, J/MO10, J/MO11, en JO12

29 december van 15:00 – 17:00

geen, maar neem wel een goed humeur mee!