30 december: Oudejaarswedstrijd & Oudejaarsborrel

Nog eentje dan? Ja is goed; “nog eentje met de jas an”! Een uitspraak die je wekelijks meerdere malen hoort op ons sportpark. We kunnen daarom het oudejaar niet zomaar achter ons laten zonder dat we er nog eentje doen! En traditiegetrouw is dat de oudejaarswedstrijd, dit jaar op zaterdag 30 december om 10:30, natuurlijk is ook het clubhuis rondom die wedstrijd geopend (vanaf 11:00) om het jaar gezellig met elkaar af te sluiten.

Zaterdag 30 december om 10:30 zullen er niet één maar twee oudejaarswedstrijden worden afgewerkt op Nieuw Zuid. In een wedstrijd van 2 maal 30 minuten speelt een team van trainers/begeleiders van de bovenbouw tegen die van de onderbouw. Vrouwen 1 treed aan tegen een team van trainers/begeleiders van de vrouwen- en meidenafdeling.

Ben je ook zo benieuwd of de beste stuurlui, die normaal aan wal staan, hun woorden ook in praktijk kunnen brengen? Kom dan een kijkje nemen op Nieuw Zuid en ze aanmoedigen (of uitlachen natuurlijk). Vorig jaar eindigde beide wedstrijden in zeer doelpuntrijke gelijke spelen. Bij de Vrouwen 1 tegen begeleiding werd het 3-3.

In de wedstrijd begeleiding onderbouw tegen bovenbouw wist ons aller “André Waardenburg” in de laatste minuut een strafschop te benutten, hier ging overigens wel een VAR moment aan vooraf om de penalty toe te kennen. Na te vroeg inlopen van de tegenstander, waardoor André de strafschop had gemist, greep de VAR weer in. In tweede instantie wist hij de penalty wel te benutten waarna de scheidsrechter direct affloot voor het einde en de wedstrijd in een 4-4 gelijkspel eindigde.

Afsluiten in stijl

Na afloop van de wedstrijd is er uiteraard een afsluitende borrel in het clubhuis. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje het jaar af te sluiten.

Het clubhuis is die dag geopend tot 20:00 en zoals jullie gewend zijn, zal er een deel van de opbrengsten naar een goed doel gaan. Dit jaar is gekozen voor het Ronald McDonald kinderfonds. Het fonds is bij velen wel bekend, het brengt gezinnen met een (ernstig) ziek kind dicht bij elkaar in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.
In het clubhuis hangen ook aanplakbiljetten met een QR code om een donatie te doen.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar het clubhuis te komen, via deze link of de QR code hieronder kunt u ook doneren.

Dus kom gezellig voetbal kijken en een drankje doen waarmee je dan ook nog het goede doel steunt. Beter kan je het jaar niet eindigen, tot zaterdag!

Wat: oudejaarswedstrijd & oudejaarsborrel
Waar: Sportpark Nieuw Zuid & Clubhuis
Wanneer: 30 december
Tijd: 10:30 – 20:00