Ook Michael van der Heijden rond met Quick Boys

De middenvelder komt over van Scheveningen
Nadat eerder bekend is geworden dat Patrick Duarte volgend seizoen de gelederen komt versterken, deelt de technische commissie langs deze weg mede dat Michael van der Heijden eveneens naar Nieuw Zuid verhuist. De middenvelder van Scheveningen tekent een contract voor een seizoen bij de blauwwitten.  

Van der Heijden (28) was een van de steunpilaren van het kampioensteam van FC Lisse. Samen met Duarte had hij een belangrijk aandeel in de successen van die club twee seizoenen geleden. Van der Heijden speelde jaren in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en maakte op 29 april 2001 zijn debuut voor de Hagenaars in de uitwedstrijd tegen FC Zwolle. In totaal speelde de balvaardige middenvelder bijna honderd wedstrijden in het betaalde voetbal voor ADO Den Haag, RKC Waalwijk, FC Dordrecht, HFC Haarlem en FC Omniworld.  

Na een zeer geslaagde periode bij FC Lisse komt Van der Heijden sinds dit seizoen uit voor Scheveningen. Bij Quick Boys wordt de Hagenaar onder andere herenigd met de eerder genoemde Duarte, Maarten Bak en Chima Onyeike.   

Het webteam wil ook Michael van harte feliciteren met zijn overstap naar Quick Boys en wenst hem een succesvolle tijd op sportpark Nieuw Zuid toe.

Geef een antwoord