Opnieuw een kraker; Quick Boys JO19-1 – RODA 23 JO19-1

Met nog vijf wedstrijden te gaan in de Tweede divisie blijft het onverminderd spannend voor de mannen van onze JO19-1. Met alleen Kampong nog onder hen, is het zaak om in de laatste wedstrijden punten te halen. Afgelopen weekeinde lukt dat niet op bezoek bij de nummer 3 in Amsterdam. In het moeizame uitduel werd met 3-0 verloren van AFC.

Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen RODA 23 uit Amstelveen. De uitwedstrijd leidde tot een 1-0 overwinning voor de ploeg uit Amstelveen, maar duidelijk werd ook dat er kansen liggen. Kansen die zaterdag gegrepen moeten worden, mede omdat in Spakenburg hekkensluiter Kampong moet aantreden tegen IJselmeervogels. De Vogels staan net boven Quick Boys en zullen met een overwinning anders uit zicht zijn. Bij een overwinning van Kampong neemt Quick Boys zelfs de rode lantaarn over. Al met al weer een cruciale wedstrijd voor onze mannen in hun strijd om lijfsbehoud in de uitdagende 2e divisie.

Uiteraard kunnen de boys jullie steun gebruiken op ons eigen Nieuw Zuid. Dus voor wie niet afreist naar Groesbeek, kom onze mannen steunen. De wedstrijd start om 14:30 uur.

 

Geef een reactie