Oproep: “Wie komt ons helpen in ons mooie nieuwe clubhuis?”

Zoals iedereen weet, is ons volledig vernieuwde clubhuis onlangs feestelijke geopend. Een mooie nieuwe inrichting en veel ruimte geschikt voor meerdere activiteiten, in de meest ruime zin! Er zijn aparte ruimtes die elk een andere invulling kunnen krijgen. Van meet af aan is het de bedoeling geweest om het gebouw een ruime, toegankelijke, warme en open uitstraling te geven. En het resultaat mag er zijn!

Los van de groei in activiteiten is er ook de wil om het clubhuis vaker open te stellen voor de leden, zodat ons clubhuis altijd een gastvrije ontmoetingsplek is voor die leden en vrijwilligers.

Door dit intensievere gebruik neemt ook de behoefte aan enthousiaste vrijwilligers toe. Dus willen we de mogelijkheden van het clubhuis volledig benutten dan zijn er op korte termijn meer vrijwilligers nodig. Sommigen zullen gemerkt hebben dat de keuken soms een uurtje eerder dicht gaat of dat de openingstijden van de koffiecorner tijdens oefenwedstrijden etc. niet open is wanneer we zouden willen. Helaas kan dit niet anders.

We willen het natuurlijk niet, maar zonder vrijwilligers kunnen we immers niet draaien. Quick Boys is een hele grote vereniging met wel 2.400 leden en iedereen wordt graag voorzien van een hapje en een drankje in een schoon en goed onderhouden clubhuis. Dat doen we graag en we zijn er trots op dat vrijwel volledig met vrijwilligers gebeurt

Geef je daarom op als clubhuisvrijwilliger!

Dat kan dan in de keuken, achter de bar, in de koffiehoek van het clubhuis, de koffiecorner, maar bijvoorbeeld ook voor de schoonmaakwerkzaamheden.
En dat hoeft echt niet iedere week. Het kan en mag bijvoorbeeld ook 1 x per maand of op welke wijze het je uitkomt. Want vele handen maken licht werk en de som der delen maakt een fantastische clubhuis bezetting “.

We rekenen op jullie!

Voor meer info:
Jan van Wolferen (beheerder)
06-37551612
clubhuis@quickboys.nl 
jan@vletterdenhaan.nl 

Geef een reactie