Voorbeschouwing Achilles'29 – Quick Boys

Met nog zes wedstrijden te gaan nadert de ontknoping in de Derde Divisie bij de zaterdagamateurs. Quick Boys zit koploper Noordwijk nog altijd op de hielen. Aanstaande zaterdag speelt de formatie van trainer Erik Assink de uitwedstrijd tegen Achilles’29. De competitiewedstrijd op sportpark De Heikant in Groesbeek begint om 15:30 uur (!) en staat onder leiding van scheidsrechter M.G. Paarhuis uit Hellendoorn. Reis mee en steun de blauw-witten in het uitduel met Achilles’29!

https://i0.wp.com/quickboys.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_0040.jpg?w=640&ssl=1

Stand van zaken
Het geplaagde Achilles’29 maakt tot nu toe opnieuw een teleurstellend seizoen door. Met 17 punten uit 28 duels bezet de degradant uit de Tweede Divisie momenteel de voorlaatste plaats op de ranglijst. De ploeg van trainer Arno Arts won afgelopen zaterdag de belangrijke wedstrijd bij Eemdijk met 2-0 dankzij treffers van Thomas Loning en Kevin Schmidt. Laatstgenoemde is met veertien doelpunten de clubtopscorer van de Gelderlanders. Om directe degradatie te ontlopen kunnen de Groesbekers de punten meer dan hard gebruiken.

Onderlinge resultaten
In competitieverband stonden beide ploegen pas één keer eerder tegenover elkaar. De heenwedstrijd tussen Quick Boys en Achilles’29 eindigde in een ruime overwinning voor de blauw-witten: 6-0. Op sportpark Nieuw Zuid opende Kay Tejan destijds de score. Uit een hoekschop verdubbelde Ivailo Staal de voorsprong van de blauwwitten, terwijl Ricardo Kuyvenhoven reeds voor rust de wedstrijd besliste. Diezelfde Kuyvenhoven scoorde vlak na de doelwisseling zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. In het laatste kwartier deden ook Bert Steltenpool en Jeffrey Ket nog een spreekwoordelijke duit in het zakje.

https://i1.wp.com/quickboys.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_0049.jpg?w=640&ssl=1

Druk opvoeren
Quick Boys wil de druk op lijstaanvoerder Noordwijk, die in eigen huis tegen Jong FC Groningen speelt, verder opvoeren in aanloop naar de kraker van volgende week op Nieuw Zuid. De technische staf van de blauw-witten hoopt binnenkort weer een aantal spelers uit de ziekenboeg te mogen verwelkomen. Het zelfvertrouwen van Quick Boys neemt met de week toe. De laatste vier wedstrijden leverde een 100% score op voor de ploeg van trainer Erik Assink (doelsaldo: 16-1).

Busreis
Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dan donderdag 11 april tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten van een buskaart bedragen slechts € 12,50 voor leden van de Supportersvereniging en € 15,00 voor niet-leden. Hier zit een heerlijk lunchpakket bij inbegrepen. De bus vertrekt om 12:45 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het is niet toegestaan om zelf drank mee te nemen.

Rondje langs de velden
Het overige programma in de Derde Divisie bij de zaterdagamateurs luidt als volgt:
VVOG – ODIN’59
Hoek – SJC
DOVO – ONS Sneek
Noordwijk – Jong FC Groningen
Ajax – SteDoCo
Harkemase Boys – De Dijk
Eemdijk – FC Lisse
ASWH – DVS’33 Ermelo

https://i1.wp.com/quickboys.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_0148.jpg?w=640&ssl=1

Geef een reactie