Dennis van der Plas zet krabbel onder nieuwe verbintenis

Ook in het seizoen 2019-2020 maakt Dennis van der Plas onderdeel uit van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. De verdediger, die ijzersterk is teruggekomen van een slepende knieblessure, tekent een nieuw, eenjarig contract bij de blauw-witten.

In aanloop naar zijn rentree op de velden, ruim een maand geleden, heeft de 25-jarige Van der Plas een lange weg moeten afleggen. Uiteindelijk speelt de mandekker zijn wedstrijden in het eerste elftal alsof hij nooit is weggeweest. Fitter dan ooit heeft de linkspoot zijn basisoptredens tegen DOVO (5-0), Eemdijk (3-1), De Dijk (3-0) en SJC (5-0) winnend kunnen afsluiten. Al snel is de Technische Commissie met de eigen kweek om de tafel gegaan om te praten over het nieuwe seizoen. Vanavond heeft de clubleiding een akkoord bereikt met de geboren en getogen Katwijker.

De Technische Commissie is zeer verheugd met het verlengen van de samenwerking met Dennis van der Plas en wenst hem heel veel succes en plezier toe met het vervolg van zijn voetballoopbaan op zijn geliefde sportpark Nieuw Zuid.

Geef een reactie