Trainersstaf rond met verlengen Derek van der Plas en Kees Guijt

K.v.v. Quick Boys heeft de technische staf van de A-selectie voor het komend seizoen rond. Na het aantrekken van Edwin Grünholz en Dennis Roerade heeft de Technische Commissie een akkoord bereikt met de huidige assistent-trainer Derek van der Plas en keeperstrainer Kees Guijt over een langere samenwerking.

Beide oud-eerste elftal spelers zijn aan het begin van het lopende voetbaljaar toegevoegd aan de trainersstaf van de blauw-witte hoofdmacht. Vanwege de afwezigheid van Erik Assink is de 37-jarige Van der Plas, bezig met het behalen van de UEFA A-trainerslicentie, zelfs enige tijd eindverantwoordelijke geweest. Na het behalen van het kampioenschap met het tweede elftal in het afgelopen seizoen heeft hij de volgende stappen in zijn ontwikkeling als trainer/coach kunnen zetten. Ook Guijt (40) heeft zijn waarde als keeperstrainer op sportpark Nieuw Zuid inmiddels bewezen. Zijn contractverlenging betekent dat hij in het seizoen 2019-2020 de doelmannen Paul van der Helm, Martijn de Zwart en Pim van der Plas onder zijn hoede zal hebben.

De Technische Commissie is verheugd met het aanblijven van Derek van der Plas en Kees Guijt als onderdeel van de trainersstaf en wenst hen veel succes en plezier toe met het uitoefenen van hun functies.

Geef een reactie