Overgang Marlon Kruis naar Quick Boys afgeketst

De verdediger zal zijn nieuwe baan en studie niet kunnen combineren met het spelen bij Quick Boys
Marlon Kruis speelt volgend seizoen niet voor Quick Boys. De verdediger van Voorschoten’97 heeft de technische commissie van de blauwwitten laten weten door veranderde omstandigheden geen mogelijkheid te zien om zich optimaal in te kunnen zetten voor de club.

In het interview dat het webteam onlangs publiceerde, vertelde de 28-jarige Hagenaar dat hij op zoek zou gaan naar een baan in de zorg. Deze zoektocht heeft sneller dan verwacht resultaat opgeleverd.
“Ik ga binnenkort beginnen met de HBO-studie SPH (4 jaar) en heb daarnaast ook nog eens een mooie baan aangeboden gekregen. Helaas zijn de werktijden onregelmatig. Ooit stond ik voor hetzelfde dilemma en toen koos ik voor de sport. Nu is het tijd dat ik kies voor mijn maatschappelijke carrière. Dit alles is helaas niet te combineren met hoofdklassevoetbal. Ik wil mezelf niet voor maar 80% kunnen geven voor de club. Dat is niet eerlijk naar Quick Boys en mezelf toe,” aldus Kruis in een eerste reactie.

Het webteam vindt het jammer dat de ex-prof volgend seizoen niet op sportpark Nieuw Zuid speelt, maar respecteert de keuze en wenst Kruis veel succes toe met zowel zijn maatschappelijke als zijn sportieve carrière.

 

 

Geef een antwoord