Programma familiedagen bekend

HET evenement waar we, sinds vorig jaar, jaarlijks naar uit mogen kijken staat weer voor de deur: de Quick Boys Familiedagen. Van dinsdag 28 mei t/m zaterdag 1 juni zal de organisatie weer alles uit de kast trekken om jong en oud 5 dagen lang geweldig te vermaken. In dit bericht leest u in vogelvlucht hoe het programma er ongeveer uit zal gaan zien.

Dinsdag 28 mei: Officieuze opening met het Grillbar Ruig koppelklaverjastoernooi.
Dinsdagavond zullen de familiedagen officieus afgetrapt worden met het Grillbar Ruig koppelklaverjastoernooi. Er wordt in het clubhuis, met ruige kaarten, gestreden om de “Ruig bokaal” en mooie prijzen! En geloof ons, de enige troef die hier niet werkt, is een schoppen in je hand!

Woensdag 29 mei: Opening Familiedagen met stormbaan en schuimparty.

Op woensdagmiddag zullen de landen- en jeugdteams de Familiedagen openen. Voor de jeugd van de landenteams t/m J/MO11 wordt er een stormbaan neergezet waarop een wedstrijd wordt gehouden. Tussendoor vindt de officiële openingsceremonie plaats, inclusief het hijsen van de Familiedagenvlag en het afleggen van de officiële eed. De kinderen krijgen ook een drankje en een portie patat aangeboden.

Tijdens de stormbaanwedstrijd kunnen de kinderen met volle vaart over de baan stormen en zo in de schuimparty belanden. Als ze ‘s avonds thuiskomen met schuim op hun gezicht, weet u waar dit door komt. Mocht het toch vanwege suikers zijn, dan zijn wij niet aansprakelijk.

Woensdag 29 mei: Ladies Night (uitverkocht)

Woensdagavond staat de Ladies Night gepland. De afgelopen jaren is dit een gillend succes gebleken en deze mag natuurlijk niet ontbreken in de programmering. De Business Club wordt omgetoverd tot een schitterende feestzaal waarin elke vrouw zich thuis zal voelen. Met een boordevol programma van bingo tot optredens belooft dit weer een spetterende avond te worden. Zorg dat (mits je je als vrouw identificeert) je deze avond niet mist!

Donderdag 30 mei: Quick Boys Culinair (uitverkocht)

Donderdagavond is het weer tijd om de smaakpapillen te verwennen. Quick Boys Culinair staat dan gepland en eigenlijk hoeven we hier niet veel woorden meer aan vuil te maken. Gewoon GENIETEN met hoofdletters van alles wat de lokale ondernemer te bieden heeft!

Vrijdag 31 mei: 55+ middag

Aan de 55+ leden en vrijwilligers wordt natuurlijk ook gedacht. Er zal een potje jeu de boules worden gespeeld (mits de stramme spieren en gekraakte botten het toelaten), en er vindt een heuse makreelrookwedstrijd plaats (als je hem wint, kun je daar het hele jaar mee pochen).
Uiteraard zal er een visje en een koud biertje verkrijgbaar zijn, dit alles onder begeleiding van de klanken van wat shanty’s (oordoppen zijn aan te raden, Arie Haasnoot en Kees de Droebel blèren vaak hard mee).

Vrijdag 31 mei: 7×7 voetbaltoernooi & Darts toernooi

Ook de sportievelingen starten deze dag hun familiedagen. De JO13/14/15 en de senioren/veteranen spelen dan het 7×7 voetbaltoernooi. Dit toernooi staat al jaren bekend om het fanatisme, gezelligheid en hoogstaand voetbal, althans dat wil men ons doen geloven! Kom gerust een kijkje nemen of het echt zo is en geef hier en daar eens wat tips mee.

Ook wordt deze avond het dartstoernooi gehouden in het clubhuis. De afgelopen jaren werd dit toernooi steeds drukker bezocht en de pijlen zullen je om de oren vliegen.

Als iedereen klaar is met voetballen en darten, kan er op het evenementenplein nog genoten worden van eten, drinken en live muziek.

Zaterdag 1 juni: Overvolle slotdag

De slotdag staat altijd bol van de evenementen en we kunnen niet alles vermelden hier. Deze dag moet je gewoon volledig aanwezig zijn en je laten verrassen met wat er allemaal voorbijkomt. In de ochtend gaan de jongste leden en overige jeugd hun voetbaltoernooi spelen en in de middag wordt het 7×7 voetbaltoernooi hervat, inclusief de altijd zinderende finales.

Op het veld van de landenteams kunnen de jongste jeugd zich vermaken op de springkussens, de stormbaan, de ballenbak, enzovoort. Rond etenstijd zal er op het evenementenplein vis worden gebakken, is er een barbecue en zullen er diverse snacks te koop zijn.

Voor de wat oudere jeugd en jongvolwassenen staat het “Quick Boys buikschuifkampioenschap” weer op het programma. We zullen zien of de winnaars van het laatste kampioenschap hun titel kunnen verdedigen of dat het een “lucky slide” was.

In de loop van de middag kan iedereen tot in de late uurtjes nog genieten van livemuziek op het evenementenplein. Let’ s Folk, Cazzo Grosso, H&H, Jeffrey Parmentier en niemand minder dan Dirk Meeldijk zullen de aanwezigen komen vermaken. Rond 23:00 zal de dag passend worden afgesloten en kan de Familiedagenvlag weer voor een jaar de mottenballen in.