Uittenue 2024 – 2025 nu te koop!

Het voetbalseizoen van ons vlaggenschip is nog maar net ten einde. De laatste competitiewedstrijd tegen ADO’20 werd met 1-1 gelijkgespeeld, en zo werd het seizoen met een derde plaats afgesloten. Velen moesten even fronsen, want onze blauw-witten traden de laatste wedstrijd in Heemskerk aan in het rood.

Achter de schermen is de afgelopen maanden namelijk hard gewerkt aan een nieuw uittenue, en vandaag werd het eindresultaat onthuld. Tijdens de slotdag van de familiedagen, op zaterdag 1 juni, is dit schitterende uittenue middels inschrijving te koop in de Quick Boys Shop.

In het nieuw

Met ingang van het nieuwe seizoen wordt Quick Boys 1 weer in het nieuw gestoken. Het thuistenue blijft uiteraard het traditionele blauwwit en voor het uittenue is de keuze gevallen op een helderrood tenue. In samenwerking met Kelme is er een mooi ontwerp uit de koker gerold met allerlei mooie details.

Het shirt is uitgevoerd in Dri-FIT-materiaal, dat zweet afvoert voor een droog en comfortabel gevoel. De V-hals is aan de binnenzijde voorzien van een beschermende laag voor een comfortabele pasvorm, en de lage zoom aan de achterkant van het shirt is ontworpen voor extra dekking tijdens het bewegen. De short heeft een taille met stretch en trekkoord aan binnenzijde voor een nauwsluitende pasvorm.

Ook onze keepers Paul, Bram en Lars zullen in een prachtig nieuw keepersshirt aantreden. Hier is een grijze en een blauwe versie van verkrijgbaar.

Details

Inspiratie voor het nieuwe tenue komt voort uit ons clublied, en in enkele details zijn verwijzingen naar het clublied terug te vinden. In de kraag staat bijvoorbeeld de eerste regel van het clublied: “Waar het groene veld ons wacht,” in blauw en wit. Op de voorkant van het shirt is de nieuwe staantribune als watermerk afgebeeld, een duidelijke verwijzing naar de regel “Waar supporters staan.” Dit is tevens een hommage aan onze hondstrouwe (uit)supporters die de club altijd en overal steunen. Andere subtiele details zijn de blauwwitte biesjes aan de mouwen, het clublogo in het rugnummer en een geperst logo op de borst.

Support Your Locals

Omdat we een grote, trouwe aanhang hebben die graag meegaat met de trends van het eerste elftal, bieden we de fans de mogelijkheid om het nieuwe uittenue nu al, op inschrijving, aan te schaffen.

Anders dan vorig jaar wordt het uittenue dit jaar los verkocht; shirt, broek en kousen zijn los verkrijgbaar, zodat iedereen zijn “setje” naar smaak kan samenstellen. Het shirt wordt geleverd met de originele wedstrijdbedrukking. Voorop staat het clublogo en het logo van hoofdsponsor Ouwehand, en achterop het logo van Van Wezel. Het rugnummer is tegen een kleine meerprijs ook af te drukken, zodat iedereen zelf zijn/haar favoriete rugnummer kan kiezen.

Keeperstenue

Ook zullen de twee keeperstenues verkrijgbaar zijn, dit tenue is alleen als set te koop en bestaat uit het keepersshirt en een broek. Kousen zijn niet inbegrepen maar zijn wel los verkrijgbaar. LET OP: het keeperstenue wordt onbedrukt (dus zonder logo, nummer en sponsor) geleverd.

Vooraf passen
Woensdag 29 mei en tijdens de slotdag van de familiedagen (zaterdag 1 juni) zullen de shirts te bewonderen en te passen zijn bij de Quick Boys Shop. We raden aan om het shirt vooraf te passen, want het is niet mogelijk om achteraf het door jou bestelde shirt te ruilen. Na de slotdag gaan de vrijwilligers van de Quick Boys Shop even met vakantie en is het shirt pas weer aan het begin van het nieuwe seizoen te passen dus zorg dat je aankomende week je slag slaat.
Als alles volgens planning verloopt, zullen de bestelde shirts tussen half- en eind juli geleverd worden.

Alle maten en prijzen
Het Quick Boys uittenue en de keeperstenues zijn beschikbaar in alle maten, zowel voor jeugd als senioren.

Jeugdmaten: 120, 130,140,150 en 160
Seniorenmaten: S, M, L, XL, 2XL, 3XL 4XL en 5XL

De verschillende items van het tenue zijn voor de onderstaande prijzen aan te schaffen:

Shirt:                                      €39,95
Broek:                                    €24,95
Kousen:                                 €10,-
Keeperstenue:                      €50,-
Rugnummer bedrukking:   €5,-

Hoe werkt het?

  1. Je past een tenue (doe dit ook om zeker te zijn van je maat).
  2. Je maakt je keuze, bestelt en betaalt vooraf. 
  3. Je laat je gegevens achter bij de medewerkers van de Shop.
  4. Het Quick Boys uittenue wordt voor jou besteld en bedrukt.
  5. Als het tenue klaar is, kun je het ophalen in de Quick Boys Shop.