Programma familiedagen bekend

HET evenement waar we, vanaf dit jaar, jaarlijks naar uit mogen kijken staat weer voor de deur: de Quick Boys Familiedagen. Van woensdag 31 mei t/m zaterdag 3 juni zal de organisatie weer alles uit de kast trekken om jong en oud 4 dagen lang geweldig te vermaken. In dit bericht leest u in volgelvlucht hoe het programma er ongeveer uit zal gaan zien.

Woensdag 31 mei: Opening Familiedagen met spandoek maken en schatgraven.

Woensdagmiddag zullen de landen- en jeugdteams t/m O10 de familiedagen openen. Er wordt eerst een spandoek gemaakt op het sportpark, om zich vervolgens te verplaatsen naar het “Kattekse strand” waar de kids zullen gaan schatgraven. Na afloop van het schatgraven wordt er wandelend in een stoet teruggekeerd naar Sportpark Nieuw Zuid om te verzamelen op het evenementenplein voor de officiële opening.

Woensdag 31 mei: Ladies Night

Woensdagavond staat de Ladies Night gepland. De afgelopen jaren bleek dit een gierend succes te zijn en deze mag natuurlijk niet ontbreken in de programmering. Het vermoeden bestaat dat het in de Business Club een zeer hete avond zal gaan worden met een hele hoop lol (en wijn). Zorg dat je deze avond niet mist!

 

Donderdag 1 juni: Quick Boys Culinair

Donderdagavond de traditie der tradities: Quick Boys Culinair. Uitleg is eigenlijk overbodig, een ieder binnen en buiten de club weet inmiddels wat deze avond inhoud en dat dit een zekerheid tot succes is. Voor de drie mensen die het evenement nog niet kennen: Op het evenementenplein zullen verschillende (culinaire) Katwijkse ondernemers u diverse gerechten en lekkernijen voorschotelen, daarbij zullen schitterend passende wijnen worden uitgeschonken.

Vrijdag 2 juni: 55+ middag

Ook de oudere jeugd wordt natuurlijk niet vergeten. Voor de 55+ers (leden/vrijwilligers) worden in het clubhuis films over vroeger vertoond, dit alles natuurlijk onder het genot van een BBB’tje (Nee niet Caroline van der Plas komt langs maar er is een bakje, bacootje en biertje). Hierna zal het gezelschap gaan genieten van gerookte makreel.

Vrijdag 2 juni: 7×7 voetbaltoernooi & Darts toernooi

Aan het eind van de middag zal er voor de sportievelingen het 7×7 voetbaltoernooi starten voor diverse leeftijdsgroepen. Dit toernooi staat al jaren bekend om het fanatisme, gezelligheid en hoogstaand voetbal.

Na het geweldige succes van het darts toernooi van de Tifosi in “de Roos” kon de familiedagen organisatie natuurlijk niet achterblijven en wordt er dit jaar weer een darts toernooi georganiseerd in het  clubhuis.

Als iedereen klaar is met voetballen en darten kan er op het evenementenplein nog genoten worden van Live muziek.

Zaterdag 3 juni: Overvolle slotdag

De slotdag staat altijd bol van de evenementen en we kunnen niet alles vermelden hier. Deze dag moet je gewoon volledig aanwezig zijn en je laten verrassen met wat er allemaal voorbij kom. In de ochtend gaan de jongste leden i.i.g. hun voetbaltoernooi spelen en in de middag wordt het 7×7 voetbaltoernooi hervat inclusief de altijd zinderende finales.

Op het veld van de landenteams kan de jongste jeugd zich vermaken op de springkussens, stormbaan, ballenbak etc. Rond etenstijd zal er op het evenementenplein vis worden gebakken en zullen er diverse snacks te koop zijn.

Voor de wat oudere jeugd en jong volwassenen staat het “Quick Boys buikschuifkampioenschap” weer op het programma, kijken of de winnaars van het laatste kampioenschap hun titel kunnen verdedigen of dat het een “lucky shot” was. Rondom de prijuitreikingen van het voetbaltoernooi en het buikschuifkampioenschap zal uiteraard nog het  Rad van Fortuin gedraaid worden. Aansluitend kan iedereen tot in de late uurtjes nog genieten van Live Muziek op het evenementenplein.

Sponsoring

De familiedagen worden altijd druk bezocht en kunnen niet plaatsvinden zonder de hulp van de vele vrijwilligers, maar ook de sponsors mogen we zeker niet vergeten. Er staat daarom tegenover het clubhuis dan ook een bord met de sponsors vermeld, dank voor al jullie bijdrage!

ALLE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN. HET INSCHRIJVEN VOOR HET BUIKSCHUIFKAMPIOENSCHAP KAN ZATERDAG TER PLEKKE WORDEN GEDAAN.