Inschrijving Familiedagen darts- en voetbaltoernooi

ALLE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN. HET INSCHRIJVEN VOOR HET BUIKSCHUIFKAMPIOENSCHAP KAN ZATERDAG TER PLEKKE WORDEN GEDAAN.

Het Familiedagen dart- en voetbaltoernooi is weer aanstaande. Vanwege het grote succes van de afgelopen edities en het overvolle programma van zaterdag is er besloten om het toernooi op vrijdagavond te laten starten. In dit bericht krijgen jullie meer informatie over de inschrijving en het verloop van het toernooi.

Voetbaltoernooi informatie

Het seniorentoernooi is dit jaar in twee verschillende leeftijdscategorieën opgedeeld te weten:
16 – 35 jaar (dus vanaf JO16/M17 is inschrijven vereist) en 35 – 103. Omdat bij de laatst genoemde groep de sleet er al aardig op komt te liggen heeft de organisatie besloten om alleen bij die categorie 2 dispensatie spelers toe te laten die jonger dan 35 zijn. De categorie 16-35 speelt in een 7×7 team op een half veld, en de categorie 35 – 103 speelt in een 6×6 team en werkt hun wedstrijden af op een kwart veld.
Dit alles heeft de organisatie besloten in de hoop dat ook deze teams het einde van het toernooi mogen halen want tenslotte barst na beide dagen de live muziek weer los.

Op vrijdagavond zal de eerste wedstrijd om 18:00 afgetrapt worden. De laatste wedstrijden op vrijdag starten om 20:30. Om iedereen een beetje op krachten te laten komen van de inspanningen op het veld zal er aansluitend een hapje en een drankje zijn op het terras en er wordt live muziek ten gehore gebracht. Zaterdag zal omstreeks 12:30 het seniorentoernooi weer worden hervat en zal rond 15:30 eindigen.

Het junioren toernooi is hierin niet meegenomen, de junioren krijgen van hun begeleiders via hun team whatsapp informatie over hun eigen toernooi en uiteraard hoeft de jeugd geen inschrijfgeld te betalen.

Inschrijving voetbaltoernooi

De inschrijfkosten van het voetbaltoernooi bedragen €10,- per team en om je in te schrijven voor het voetbaltoernooi kun je een mail sturen (t/m zondag 28 mei) met het aantal spelers en je teamnaam naar:  
V.vanderplas@hotmail.com

Dartstoernooi informatie

Op vrijdagavond 2 juni start ook het dartstoernooi. Na het overweldigende succes in “de Roos” afgelopen december mogen we op herhaling tijdens de familiedagen in het clubhuis.
Om 19:00 zal er worden gestart met dit toernooi en zullen de “one hundred and eightys” je om de oren vliegen….. of wordt het toch wegduiken voor de rondvliegende bouncers?   

Inschrijving dartstoernooi

Aan het dartstoernooi zijn geen kosten verbonden, wel moet er op voorhand worden ingeschreven t/m zondag 28 mei. Stuur hiervoor een email met je naam en je leeftijd (om de poules enigszins eerlijk in te delen) naar:  V.vanderplas@hotmail.com