Update programma Midwinterfeest 19, 20 & 21 januari

Zoals in het oude jaar al aangekondigd, staat ons nog één laatste event te wachten in het kader van de viering van het (uitgestelde) honderdjarig jubileum. Ook was al uit de doeken gedaan dat dit een “Midwinterfeest” zou gaan worden. Met gepaste trots presenteert de Commissie Quick Boys 100 Jaar jullie het programma voor dit feest. Op 19, 20 en 21 januari nemen we jullie mee in Midwinterse sferen en schotelen we een hartverwarmend programma voor.  

                       

Donderdag 19 januari (16.00 – 22.30 uur): BOURGONDISCHE AVOND

Op donderdag 19 januari zal om 16.00 uur het evenementenplein geopend worden, wat gratis toegankelijk is voor eenieder. Het plein zal ingericht worden als een winterkermis met de uitstraling van een echte kerstmarkt met o.a. een reuzenrad, draaimolen en een mega iglotent.
In deze iglotent zal ‘s avonds een silent disco gehouden worden en er zullen verschillende winterspelen zijn voor jong en oud. Het belangrijkste winterspel zal ook de rode draad vormen door de drie dagen heen, dit betreft het “Quick Boys 100 jaar Curling Kampioenschap”.

Voor dit kampioenschap zijn twee curlingbanen beschikbaar. Er hebben zich inmiddels 30 teams ingeschreven die gaan strijden om de winst, hiermee is de inschrijving daarom ook gesloten het belooft een spannend toernooi te gaan worden. Wanneer je niet mee doet met het toernooi zelf ben je natuurlijk van harte welkom om te komen kijken, supporten en te genieten van een hapje en een drankje.

Voor de kids

Buiten dat er op het evenementenplein verschillende winterspelen zullen zijn voor de jeugd, zal  de jongste jeugd tot en met J/MO10 om 17.00 uur de aftrap verzorgen met een “Glow in the Dark”-optocht op en rond het sportpark. Alle deze jeugdleden zijn door hun trainers uitgenodigd voor de optocht en krijgen iets passends uitgereikt voor de optocht. Wel willen we vragen, wanneer u nog blauw witte lampionnen/feestlichten/attributen heeft liggen, deze met de kinderen mee te geven om er een bonte stoet van te maken.

De jeugdleden tot en met de J/MO12 ontvangen een strippenkaart waarmee ze gratis toegang krijgen tot een aantal attracties en spellen, en kunnen met deze strippenkaart tevens een oliebol met heerlijke chocolademelk krijgen. Tegen een kleine vergoeding is er voor de kinderen ook de mogelijkheid tot het zelf maken van popcorn en het roosteren van marshmallows. Ook een portie poffertjes en/of een Luikse wafel is verkrijgbaar.

Eten en Drinken

Bourgondisch betekent natuurlijk ook dat eten en drinken centraal zullen staan op deze avond. Er zullen diverse winterse gerechten te verkrijgen zijn zoals: bratkartoffeln, buldak (Koreaanse pittige kip), goulashsoep en natuurlijk mag de Curryworst op een kerstmarkt ook niet ontbreken. Ook aan de zoetekauw is gedacht: voor hen zijn er poffertjes en Luikse wafels te verkrijgen, dit alles tegen een zacht prijsje.

Daarnaast zullen er diverse wintergerelateerde warme en koude dranken geschonken worden, welke genuttigd kunnen worden op het terras rondom de vuurkorf. Wellicht overbodig om te melden, maar thuis eten is zeer af te raden! Kom dus allemaal gezellig naar Nieuw Zuid, en geniet in winterse sferen van deze heerlijke kost en gezelligheid.

Vrijdag 20 januari (16.00 – 23.00 uur): MIDWINTERAVOND

Op vrijdag zal het evenementenplein wederom openen om 16.00 uur en zijn uiteraard de eerdergenoemde attracties en spellen weer aanwezig. Ook zijn de genoemde eet- en drinkwaren verkrijgbaar en zal het “Quick Boys 100 jaar Curling Kampioenschap” zijn tweede dag in gaan. Wellicht wordt op deze avond wel de basis gelegd voor het winnen van het Curling Kampioenschap, dus dit mag u niet missen! Rondom het kampvuur zullen de Quick Boys Daltons de bezoekers trakteren op een avond met livemuziek, dat wordt dus flink meezingen en flink smeren.

Zaterdag 21 januari:
QUICK BOYS WINTERWONDERLAND (12.00 – 19.20 uur)
& SLOTFEEST (20.00 – 00.30)

De zaterdag staat in het teken van het afsluiten van het jubileumjaar. Ook op deze dag zijn alle attracties en spellen aanwezig en zal de finale van het “Quick Boys 100 jaar Curling Kampioenschap” worden gespeeld. En wat is nu lekkerder dan deze finale te aanschouwen met een kom snert, welke dan natuurlijk niet mag ontbreken en aangeschaft kan worden. Wellicht kan deze snert ook gebruikt worden als middel om de tegenstander omver te blazen. Mocht er van de voorgaande twee dagen nog wat winterse kost over zijn dan wordt deze ook nog verkocht, maar let op: op=op!

Ons vlaggenschip speelt die dag een uitwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys waar geen publiek welkom is, daarom wordt er een groot scherm geplaatst en kunnen we gezamenlijk de wedstrijd volgen onder het genot van al het lekkers wat er nog verkrijgbaar is. Aansluitend zal er een (Kerst)boutverloting plaatsvinden met mooie prijzen van leverworsten tot konijnenbouten, en wellicht dansen we de “Trojan Horse” nog wel een keer.

In de vooravond sluiten we Quick Boys Winterwonderland knallend af met een schitterende show genaamd “Nit de Alba Quick Boys”. Wat dit is… laat u verrassen, het spektakel gaat exact om 19.20 uur van start.

Slotfeest

Om het jubileumjaar officieel feestend af te sluiten, is er om 20.00 uur een groot slotfeest in het clubhuis. Er zullen DJ’s van Q-Music acte de présence geven en zullen er een knalfeest van maken met als thema: Apres Ski.

Dit slotfeest was binnen drie uur uitverkocht en als de organisatie had gekund, hadden ze de zaal wel drie keer kunnen uitverkopen maar helaas biedt het clubhuis die ruimte ons niet.

De leeftijdsgrens voor dit feest is gesteld op 18 jaar en ouder en er zal een controle bij de ingang zijn op uw identiteitskaart.

We hopen jullie deze dagen allemaal te zien en we kijken er naar uit om er gezamenlijk een knallend slotfeest van te maken!