Quick Boys-elftallen gaan SCOOReenHUIS.nl ondersteunen

De elftallen bij de jeugd vanaf 12 jaar en bij de senioren gaan zich inzetten voor de lotenverkoop van SCOOReenHUIS.nl. Dit is de superloterij waarmee de jubileumfestiviteiten van het honderdjarig bestaan van Quick Boys financieel worden ondersteund. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar drie maatschappelijke doelen: stichting Opkikker, stichting Kika en Dirk Kuyt Foundation.

logobalk

Teams of spelers die er in slagen om een flink aantal loten te verkopen, kunnen een mooie tegenprestatie tegemoet zien:

  • Ieder seniorenelftal dat meer dan 50 loten verkoopt krijgt de Lounge één avond tot hun beschikking, inclusief bier (voor max. 25 personen).
  • Ieder jeugdelftal dat meer dan 50 loten verkoopt krijgt een barbeque aangeboden, inclusief drankjes (voor max. 25 personen).
  • Iedere jeugdspeler vanaf 12 jaar die zelf meer dan 40 loten verkoopt krijgt een PlayStation.
  • Jeugdspelers die jonger zijn dan 12 jaar maar toch in aanmerking willen komen voor de PlayStation, kunnen zich hier individueel voor aanmelden.

De bestuursleden voor Jeugd- en Recreatievoetbal (Bert en Willem) zijn het directe aanspreekpunt, voor vragen en suggesties. De lijsten om de verkoop bij te houden liggen nu al klaar bij de Jeugdcommissiekamer en kunnen worden opgehaald door de jeugdleiders en aanvoerders.

De actie loopt t/m zaterdag 21 december.

Geef een reactie