Quick Boys en Jan Zoutman zetten samenwerking voort

Het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys is verheugd te kunnen mededelen dat de club en Jan Zoutman overeenstemming hebben bereikt over een nieuw contract. De aflopende verbintenis van de trainer van het eerste elftal zal met een jaar worden verlengd. Daarnaast is een optie voor nog een seizoen overeengekomen.

Zoutman (46), in het verleden werkzaam als trainer bij Jong FC Twente, IJsselmeervogels, HFC Haarlem en Argon, is bezig aan zijn eerste seizoen op sportpark Nieuw Zuid. Onder zijn leiding staat Quick Boys momenteel, na zeven achtereenvolgende competitiezeges, op de tweede plaats in de Hoofdklasse B. De achterstand op koploper Noordwijk bedraagt één punt.
,,Wij zijn zeer tevreden over de ontwikkeling van zowel het team als de individuele spelers. Daar speelt de technische staf een belangrijke rol in. Bovendien schroomt Jan niet om jonge spelers een kans te geven in de hoofdmacht. Daarnaast is hij een prettig en constructief persoon om mee samen te werken,” motiveert Gert Aandewiel.
De technisch manager gaat verder: ,,Met de komst van de Tweede Divisie zal het amateurvoetballandschap definitief gaan veranderen. Met Quick Boys willen we een succesvolle ontwikkeling doormaken waarbij de eigen identiteit niet vergeten mag worden. Met de contractverlenging van de hoofdtrainer willen we bovendien de continuïteit waarborgen.”

Langs deze weg wordt Zoutman van harte gefeliciteerd met zijn nieuwe verbintenis en wenst de club hem veel plezier en succes toe in het vervolg van zijn trainerscarrière op Nieuw Zuid. 

Geef een antwoord